lego x mome pályázat felnőtteknek
(Fotó: 8photo/Freepik)

Kimondottan felnőtteknek hirdetett országos pályázatot a LEGO és a MOME. A legjobb 10 munka automatikusan bekerül a TALENT AWARDS 2020/21-es kiállításának repertoárjába, a tíz versenyző közül a legjobb három további értékes nyereményekre számíthat. A nyertes pedig közreműködhet egy többméteres LEGO mozaik fal megépítésében is.

„Alkosd újra a világod!”: LEGO és MOME pályázat

A LEGO és a MOME 2020 decemberében jelentette be hosszú távú együttműködését, melynek célja, hogy a design és az építőkockák adta lehetőségek összekapcsolásával elősegítse színes és korlátlanul kreatív ötletek, projektek megvalósulását. Az együttműködés néhány hete Talent Awards 2020/21 címmel a MOME hallgatóinak és munkatársainak meghirdetett belső, zárt pályázattal indult, amely a LEGO Art szettek és a belőlük készíthető fotómozaikok köré épült.

lego marilyn monroe
A LEGO Art kollekciója kimondottan felnőtteknek készült. (Fotó: LEGO)
lego art
(Fotó: LEGO.hu)

A Talent Awards 2020/21 most egy országos, nyílt felhívással bővül.  Az új pályázatra Magyarországon élő 18 év felettiek jelentkezését várják, akik kedvet és kreativitást éreznek magukban, hogy kipróbálják a mozaiképítést.

A LEGO és MOME országos pályázat során a feladat az otthon már rendelkezésre álló LEGO készletek segítségével egy maximum 1×1 méter alapterületű mozaik kép tervezése. A pályázaton résztvevők alkotási közül a legjobb tíz munka automatikusan bekerül a Talent Awards tavaszra tervezett kiállításának repertoárjába. Közülük a legjobb 3 további értékes nyereményekre számíthat, és részt vehet a MOME belső pályázat fődíjának megalkotásában: egy kb. 6×4.5 méteres LEGO mozaik fal építésében.

A  pályázatra 2021. február 28-ig lehet jelentkezni, a pályaművekről készült fotókat pedig 2021. március 16-ig várják a szervezők. Részletek a MOME Talent Awards oldalán olvashatóak.

Az alábbi cikkeinkben inspirációra lelhetsz a pályázathoz:

Forrás: mome.hu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •