Nem voltunk még buborékkoncerten, de a The Flaming Lips együttes koronavírus-biztos koncertje a videó alapján hatalmas buli lehetett. Itt a megoldás, hogyan tartsuk meg biztonságosan a zenei eseményeket a járvány idején? Egy résztvevő szerint szuper élmény volt, de csak egyszer. Olvass tovább, és megtudod, miért nem ideális megoldás buborékban tombolni.

Buborékkoncert az új autós koncert?

A The Flaming Lips amerikai rockegyüttes minikoncertjén mindenki, beleértve a banda tagjait is saját, felfújható buborékban vehetett részt, ezzel biztosították a koncertezők és saját maguk védelmét a vírus ellen. Az együttes egyébként nem a semmiből hozakodott elő az ötlettel, mivel annak frontemberétől, Wayne Coyne-tól egyébként sem áll távol a buborékban való fellépés, szinte már a védjegyévé vált az évek során. Nézzétek meg ti is a buborékokban bulizó tömeget! Ugye milyen jó móka lenni kipróbálni legalább egyszer?

Hosszútávon kivitelezhetetlen megoldás

Akármennyire is tűnik bulinak, nem valószínű, hogy a buborékkoncert fogja megmenteni a világszinten küszködő koncertipart. A Vice.com ugyanis beszélt az esemény egyik résztvevőjével, aki elárulta, hogy bár valóban hatalmas élmény volt egy buborékban végigugrálni a koncertet, de azért vannak negatívumai is. Mint például a pocsék hangminőség, egy hosszabb koncert alkalmával pedig a vécézés lehetősége sem utolsó szempont. És akkor még a plusz költségekről, valamint a koncert utáni esetleges buborékhulladékról nem is beszéltünk.

Idén, a koronavírus-járvány miatt kialakult nehéz helyzetre már számos ötletes megoldást láttunk megvalósulni a szórakoztatóiparban. Az autós mozik újbóli fellendülése persze senkit nem lepett meg, de voltak itt autós koncertek is, autós sztriptízbárok, autós múzeumi kiállítások vagy éppen vízimozik is.

Forrás: Kreativ.hu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •