autós sztriptízbár sztriptízklub
Németországban nagy népszerűségnek örvend az autós sztripbízbár

Az autós mozik és koncertek után itt a koronavírus-járvány legleleményesebb újítása, ami nem más, mint az autós sztriptízbár. A bajoroszági Landshut városban, a szociális távolságtartás betartásával a gyorséttermek drive in-jához hasonló megoldással nyitott ki egy sztriptízklub. A belépő ára fejenként 35 euró (kb. 12 ezer forint), amely a sztripperek megtekintésén kívül tartalmazza az élőzenét, valamint az ajándék minipezsgőt is.

Arcmaszkban dolgozó sztripperek

maszkos sztripper
Fő a biztonság, az amerikai autós sztriptízbár egyik kötelező eleme a maszkviselés

Az érdeklődőknek nincs más dolguk, mint áthajtani a kimondottan erre a célra felépített sátron, amelyben két oldalt kordonokkal elválasztott lányok és fiúk táncolnak. A talpalávalót természetesen a hagyományos sztriptízklubokhoz hasonlóan DJ szolgáltatja. De azért valljuk be, van valami szürreális abban, ahogy a lányok, a járványügyi biztonsági előírásokat betartva maszkban szabadulnak meg a ruháiktól. A sátorban egyszerre 2-3 autó állomásozhat, arról azonban nem szól a fáma, hogy mennyi időt tölthetnek bámészkodással. Kabrióval érkezők előnyben?

Az autós sztriptízbár ötlete akár a szakmát is megmentheti

A bajorországi klubtulajdonos nem az első, aki hasonló koncepcióval rukkolt elő. Az amerikai Portlandben néhány hete már üzemel ehhez hasonló autós szórakozóhely.

A járvány terjedésével a hasonló felnőtt szórakoztatási formák, érthető módon sorra dőltek be. Egy biztos, hogy a portlandi és a landshuti autós sztriptízbárok akár megmentői is lehetnek egy olyan iparágnak, amelyet a koronavírus-járvány gyakorlatilag teljesen megbénított. És tekintve, hogy még vélhetően hosszabb ideig nem lesz ajánlott az idegenek közötti testi kontaktus ilyen formája, az autós sztriptízbár elterjedésével megvan rá a lehetőség, hogy a táncosok, dj-k és felszolgálók ne kerüljenek az utcára.

Forrás: Daily Star