új peugeot 2008 fusion narancs színben
Peugeot 2008

Mi, nők, valóban csak a kicsi, automata váltós, körömlakk színű és tolatóradaros autókat szeretjük? Nos, hogy ez mennyire nem igaz, azt már tételesen megcáfoltuk, ahogy az is kiderült, hogy autóvárlás terén is egyre tudatosabbak vagyunk. Hiszen számos szempontot figyelembe véve egyre felkészültebben választunk autót. Nekünk sem elég néhány hangzatos jellemző egy kocsival kapcsolatban, szeretjük tudni a konkrétumokat. Éppen ezért az új Peugeot 2008 esetében arra voltunk kíváncsiak, hogy pontosan mivel tud minket levenni a lábunkról.

Feltűnő és különleges külső

A Peugeot 2008 is azok közé az autók közé tartozik, amelyet alaposan megnéznek az utakon. Mint anno ezt a lime színű Toyota CHR-t… Akár piros lámpánál, akár parkolóban álltunk meg a Peugeot SUV-jával, szinte rögtön észleltük az autót vizslató, kíváncsi tekinteteket. Sőt, fotózás közben is odajöttek hozzánk érdeklődni.

peugeot 2008 suv nőknekAz első, ami megfogta az embereket, az a kocsi színe volt. A hozzánk került 155 lóerős, 1.2-es benzinmotoros GT tesztmodell gyönyörű, gyöngyházfényű narancs színben pompázott (Fusion Narancs). Érdekes, hogy ez a feltűnő árnyalat a széria alapszíne, és a számomra kissé unalamas fehérért és szürkéért kell 150 ezer forintos felárat fizetni. De kérhető kékben és pirosban is – aki az önkifejezésnek ezt a módját választja, az már további 200 ezret hagy ott az autóért.

új peugeot 2008 gt hátsó rész
A Peugeot felirat a csomagtér-ajtót kettészelő fekete csíkba került

De nem csak a Peugeot 2008 színe az, ami különlegessé teszi a francia SUV külsejét. A dizájn jellegzetes eleme ugyanis az első fényszóróknál és a hátsó lámpáknál található három-három csík, amely akár az oroszlán karmainak nyoma is lehetne. Az orr résznél pedig még egy-egy hatalmas karomszerű LED-es fénycsík is húzódik a fényszórók alatt. A fényes, fekete hűtőmaszk – közepén a króm oroszlánnal -, a magas, szinte függőleges orr-rész, a vízszintes motorháztető, a fekete tető és tükörházak tovább erősítik a kocsi extravagáns megjelenését.

Lapozz, hogy további érdekességeket tudj meg az autóról!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3