pink női autó
Minden csupa rózsaszín... (fotó: pixabay.com)

Tipikus pasi vélemény, hogy a női autó pici, automata váltós, körömlakk színű és tolatóradaros. Tegyünk egy kis rendet a fejekben, és inkább nézzük a tényeket!

Félünk a váltótól, ezért választunk automatát?

A nagy francokat! Egyszerűen szeretjük azokat a megoldásokat, amelyek megkönnyítik a vezetést, legyen az az automata váltó vagy éppen az automata csomagtartó. Egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan női ismerősöm van, akinek automata váltós a kocsija. Pasit viszont tudok, nem is egyet. Sőt, bizonyos tipikus menő, férfiaknak szánt autókat is előszeretettel gyártanak automata váltóval. Ez egy funkció, egy lehetőség, amit pont annyi nő és férfi utál egyszerre, mint ahány szereti. Szóval ideje elfelejteni a „tipikus női autó, hiszen még váltani sem kell” típusú megjegyzéseket…

A női autó körömlakk színű?

Hát őőő… Igen, szeretjük a színeket, igen pl. egy Fiat 500-as jól is mutat menta színben. De azért ne általánosítsunk, ugyanúgy jöhet a dögös fekete, a vadító piros, egy jó kis metál kék, vagy a praktikus fehér, szürke. Lehet, hogy unalmas vagyok, de én például rosszul vagyok a rózsaszín vagy lila színű női autóktól. Azt pedig tudtad, hogy a pszichológusok szerint annak is van jelentősége, hogy milyen színű a kocsid? Állítólag sokat elárul a személyiségedről.

pink Fiat 500 női autó
Pink is, kicsi is, kocsi is (fotó: flickr.com)

A cikk a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3