made in karantén rtl klub maradj otthon
(Fotó: RTL Klub)

Made in Karantén címmel indít új szórakoztató műsort az RTL Klub, amelyben a főszerepet a karanténban rekedt hétköznapi emberek kapják. Az új sorozat célja, hogy a nap végén ezekben a nehéz időkben is mosolyt csaljon a nézők arcára. Habár a kialakult helyzetben fontos, hogy aki csak teheti maradjon otthon, de ez nem jelenti azt, hogy féken kellene tartani a kreativitást. Itt a lehetőség, hogy megmutassuk, hogyan telnek a karanténban töltött mindennapjaink.

Egy videó, egy millió!

A Made in Karantén című műsort ugyanis maguk a nézők alakítják a házilag készített videóikkal. A készítők elsősorban olyan videókat várnak, amelyek megmutatják, hogy annak készítője miként éli meg az önkéntes karantént otthonában, hogyan űzi hobbijait és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. A tehetségnek a négy fal sem szabhat határt, legyen szó koncertről az erkélyen, házi kedvenceknek betanított táncról, vagy zsonglőrködésről, a Made in Karanténba jöhet bármi.

A műsor sajátossága, hogy a beküldött videókból egy négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóri és Szabó Győző – választja ki az adás legjobbját. A legjobbnak ítélt karanténvideók minden adásban egymillió forintot érnek.

Karantén-tehetségkutató

A konkurens TV2 is hasonló témában indított napi dokureality sorozatot. Amíg a #maradjotthon egyértelműen egy drámaibb, dokumentarista stílust követ, addig a Made in Karantén egy sokkal könnyedebb hangvételű, már-már tehetségkutató formátumnak ígérkezik.

A hamarosan induló műsorba már megkezdődött a jelentkezés. Az alkotók a legmenőbb karanténvideókat Viberen vagy WhatsAppon, a 06 30 195 95 95-ös számra, valamint az rtl.hu/madeinkaranten linken várják. Attól, hogy te karanténban vagy, a tehetségednek nem kell. Mutasd meg, mit tudsz!

Forrás: RTL Klub

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •