tv2 #maradjotthon tóth gabi koronavírus
(Fotó: TV2)

A TV2 jövő hét hétfőtől, április 6-től indít napi műsort #maradjotthon címmel, amely a koronavírus-járvány miatt kialakult életet mutatja be. A dokumentum és reality műfaját vegyítő műsorban számos hazai ismert ember mellett, igazi hétköznapi hősöket is megismerhetünk.

A #maradjotthon napjaink egyik legfontosabb hashtagje lett. Az interneten, a közösségi oldalakon, de már a televízióban is nap mint nap láthatjuk a felhívást, miszerint a saját és közösségünk érdekében most az a legjobb ha otthon maradunk. A #maradjotthon jövő héttől már nem csak egy internetes kampány, hanem egy műsor is. A TV2-n induló dokureality fő célja, hogy informáljon, segítsen, szórakoztasson és közösséget építsen ebben a nehéz, lemondásokkal teli időszakban, amelyet a koronavírus-járvány teremtett.

A dokumentarista stílusban készülő műsorban a szereplők önmaguk dokumentálják napjaikat, videónaplókat készítenek, sokszor akár spontán telefonjuukba beszélve. A #maradjotthon-ban résztvevők őszintén beszélnek a szorongásokról, nehézségekről és arról is, hogy ki, hogyan vesz részt ebben a közös társadalmi felelősségvállalásban: a vírus terjedésének lassításában és a veszteségek minimalizálásában.

A cikk a következő oldalon folytatódik.

1
2