molnar gusztav felesege bantalmazas
Jelenet a Drága örökösök című sorozatból (Fotó: RTL Sajtóklub)

Rendőrségi feljelentést tett Molnár Gusztáv volt párja, Dancsecs Ildikó, mivel elmondása szerint a színész ittasan bántalmazta nyolcéves gyermeküket, Benedeket. Az íróként dolgozó Ildikó a Blikknek mesélt az esetről, az ügyben Molnár Gusztáv egykori foglalkoztatója, az RTL Klub is megszólalt. Tipp: Új arcokkal és nagy csavarral jön az Álarcos énekes – Nem hiszed el, kik az új nyomozók

Molnár Gusztáv eddig nem reagált a vádakra

A sikeres sorozatból, a Drága örökösökből ismert színész kilenc év után tavaly szakított gyermeke anyjával, Ildikóval. Molnár Gusztáv gyorsan új életet kezdett, idén márciusban új párját, Vivient el is jegyezte. Bár úgy tűnt, hogy az egykori pár békében vált el, a színfalak mögött komoly harc folyik a felek között. Ildikó a hírportálnak azt állította, hogy kapcsolatuk alatt előfordult, hogy Gusztávtól való félelmükben a fiával bezárkóztak a szobába.

„Most elszakadt a ­cérna. Kezet emelt a gyermekünkre, és ez megbocsáthatatlan. Nem fogom hagyni, hogy ez újra megtörténjen, elmegyek a gyámügyhöz, és kérvényezem, hogy csak felügyelettel láthassa a jövőben” – jelentette ki az asszony. Az apa egyelőre nem szólalt meg, ám a vádakat megfogalmazó poszt alatt indulatos vita alakult ki. Molnár Gusztáv menyasszonya, Vivien és leendő anyósa, Erzsébet pedig védelmébe vette a színészt. „Bosszúhadjárat”, „mocskolódás”, „sárdobálás” – ilyen szavakkal minősítette Ildikó bejegyzését Vivien édesanyja, Erzsébet, aki szerint Molnár Gusztáv exe egyszerűen nem tud túllépni sértődöttségén, olvasható a Blikk oldalán. Témába vág: Kézmozdulat, ami életet menthet. Tanuld meg te is a néma segélykiáltást!

A következő oldalon elolvashatod, mit nyilatkozott a bántalmazás gyanújába került Molnár Gusztáv ügyében az RTL Klub.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2