audi hungaria győri balett
A prémiumgyártó 1997 óta támogatója a győri társulatnak

Az Audi Hungaria „Minőségi Táncművészetért” díjat adott át a Győri Balett magántáncosának, Guti Gerdának, elismerve ezzel kimagasló balettművészi teljesítményét. A hét éve alapított díjat az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Dr. Knáb Erzsébet nyújtotta át a fiatal művésznek. A táncost egy háromtagú kuratórium választotta ki az egymillió forint pénzjutalommal járó díjra.

győri balett táncosok
A 23 éves Guti Gerda 2018 óta tagja a győri társulatnak

„Megtisztelő vállalatunk számára, hogy a világszerte elismert Győri Balett társulatának immár 18 esztendeje főszponzorai lehetünk. A minőségi szemlélet, a tökéletességre törekvés, valamint az innováció összekötnek bennünket. Vállalatunk örömmel áll ki ezen értékek mellett, elhivatott támogatója a kultúrának, a művészeteknek és a tehetségeknek, most és a jövőben. Öröm számomra, hogy az idei évben ismét egy kiváló táncost ismerhetünk el a vállalatunk által alapított díjjal” – mondta Dr. Knáb Erzsébet. Hozzátette: a társulat előadásaival felejthetetlen pillanatokat, örök érvényű mondanivalót és mély érzelemvilágot ajándékoz a közönségnek. Az Audi Hungaria a régió felelős vállalataként a kultúra, sport, oktatás valamint szociális ügyek elkötelezett támogatója. A prémiumgyártó 1997 óta támogatója a Győri Balett társulatának.

Nemrég a gyár munkatársai az „Adni jó!” jótékonysági kampány keretein belül 3500 darab tanszer csomagot nyújtottak át a rászorulóknak. Ezzel több mint száz győri és Győr környéki gyerek iskolakezdését segítették.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •