Nyerd meg ezt a fantasztikus cipősarokvédőt!

Nincs több vezetéstől lekopott, tönkrement, sérült cipősarok! A színes, trendi cipősarokvédő könnyen fel- és levehető, egyszerűen tisztítható, akár 46-os méretig is használható. Sőt, a kocsiból kiszállva is rajta maradhat a cipőn, a járda sem árthat neki.

A HeelGood cipősarokvédő használatával végre nem kell kompromisszumot kötni a vezetés és a szép cipők között! A sarokvédő egy mozdulattal felrakható bármelyik lábbelire, így divatos és praktikus védelmet nyújt még a legkényesebb cipősaroknak is.

Elasztikus anyaga tökéletesen illeszkedik a cipőre, nem hagy nyomot a cipő felületén, de masszívan ellenáll a legerősebb kárpitsörtéknek és gumiszőnyegnek is. Könnyen fel- és levehető, pillanatok alatt tisztítható. A cipősarokvédő korszerű formatervezése trendi megjelenést ad, széles színválasztéka igazi divatkiegészítővé teszi.

De ne feledkezzünk el a férfiakról sem, hiszen a HeelGood cipősarokvédő kialakításának, elasztikus anyagának köszönhetően alkalmas a férficipők sarkának megóvására is. Igazi „one fits all” termék, lepd meg vele a párodat is, mielőtt a Tiedet kezdi el használni!

MOST MEGNYERHETED AZ 5 DARAB CIPŐSAROKVÉDŐ EGYIKÉT!

Válaszolj az alábbi két kérdésre, regisztrálj és küldd be a válaszokat. Ha szerencsés vagy, hamarosan egy szuper cipősarokvédő boldog tulajdonosa lehetsz!

1. Hogyan bírja a cipősarokvédő a kárpitsörtéket?

A) Előfordulhat, hogy megkarcolódik tőle.B) Ha erősen nyomod a pedált, kiszakadhat.C) Masszívan ellenáll nekik.

2. Kiknek készül a HeelGood cipősarokvédő?

A) A nőknek.B) A férfiaknak.C) Nőknek és férfiaknak is.

Kérek hírlevelet a megadott e-mail címre.

A játék időtartama: 2019. november 29. – december. 15.

Sorsolás: 2019. december 17-én, a Random.org nevű programmal.

A nyerteseket e-mailben értesítjük 2019. december 20-ig, a nyereményt postán küldjük.