Bonn japancseresznye MINI
Az új MINI Cabrio Sidewalk a nagyvárosi forgatagok üde színfoltjaként érkezik meg az utakra

Nyílnak a virágok és nyílnak a vászontetős MINI-k: semmi kétség, a tavasz megérkezett. A japáncseresznye a természet egyik legcsodálatosabb tiszavirág-életű ajándéka, amely nevével ellentétben nem csupán Japánban, de a világ számos pontján jelzi a napsütötte napok érkezését. Akárcsak az új MINI Cabrio Sidewalk, amely a kék ég alatti vezetési élmény ígéretével kecsegtet.

Bonn városában hirdeti a tavaszt a vászontetős MINI

A rózsaszín pompában tündöklő japáncseresznye idén is éppúgy jelzi a tavasz érkezését, mint eddig bármikor – minden korábbinál erőteljesebben szimbolizálva a szabad ég alatt töltött közös idők iránti vágyakozást. Az új MINI Cabrio Sidewalk ugyancsak a tavasz különleges hírnöke: a nyitott tetős négyüléses exkluzív különkiadása minden porcikájával a vászontető lenyitását sürgeti, hogy kiélvezzük az első melengető napsugarakat, a tiszta égbolt kellemes szellőit és a japáncseresznye ragyogó színvilágát.

Európában a németországi Bonn városa az egyik legideálisabb helyszín erre. A nevezetes Breite Straße az egykori főváros központjában húzódik, amelyet a japáncseresznye így évről évre, minden tavasszal a fehér és a rózsaszín varázslatos színkavalkádjába öltöztet. A Deep Laguna metál árnyalatba csomagolt MINI Cabrio Sidewalk látványos kontrasztot alkot az álomszép színekkel. Nem is csoda, hiszen a kivételes árnyalatot kifejezetten ehhez a különkiadáshoz keverték ki a készítők. A karosszériát versenycsíkok és 17” méretű, kéttónusú Scissor Spoke könnyűfém keréktárcsák egészítik ki. Az exkluzív vászontető is megér egy közelebbi pillantást. A MINI Yours Softtop Sidewalk művészi nyílmintázatot visel. A tető természetesen elektromosan nyílik és záródik. Szinte hangtalanul, mindössze 18 másodperc alatt.

A rózsaszín szirmok látványos kiegészítői a négyüléses MINI-nek

Ahogy a nyitott tetős MINI Cabrio Sidewalk végigsuhan a Breite Straße japáncseresznyéi alatt, az első virágok az antracit-színű, exkluzív MINI Yours Leather Lounge Sidewalk bőrkárpitra hullanak. A rózsaszín szirmok látványos kiegészítőként díszítik a világoskék és citromsárga kontraszt-varrással ellátott bőrözést, amelyből nem csupán az ülésekre, de az ajtókárpitokra és a műszerfal utasülés előtti felére is jutott.

Bonn városában egyébként viszonylag új keletű a Japánból származó japáncseresznye köré vont kultúra. 2012-ben egy „Látnivalók, amelyeket egyszer mindenképpen látnod kell” elnevezésű Facebook-poszt hozott elsöprő hírnevet a Breite Straße és a Heerstraße japáncseresznyéinek.

Dizájnkiadás exkluzív stílusjegyekkel

A prémium kisautók mezőnyének egyetlen nyitott tetős modellje tehát exkluzív stílusjegyekkel és rendhagyó felszereltségi tételekkel megfűszerezett dizájnkiadással gazdagodott. Az új MINI Cabrio Sidewalk a nagyvárosi forgatagok üde színfoltjaként érkezik meg az utakra. A dizájnkiadás kényelmét, vezetési élményét és exkluzivitását mindezeken felül számos egyéb, opcionális extrafelszereltségként megrendelhető tétel fokozza.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •