Szellő István
(forrás: borsonline.hu)

Noha sokáig titkolták a nyilvánosság előtt, egy ideje már nem volt kérdés, hogy Szellő István és Gubík Ági egy párt alkot. Az idilli kapcsolat azonban most véget ért, szakított a szerelmespár.

Szellő István kezdetben titkolta a kapcsolatot

Szellő István és színésznő párja, Gubík Ági hat éve alkottak egy párt. Most azonban úgy tűnik, útjaik végleg külön válnak. Kapcsolatukat ugyan a kezdetekkor még titkolták, ám egy év után mégis felvállalták a nyilvánosság előtt. Magánéletüket azonban igyekeztek maguknak megtartani, és ezt elég sokáig sikerült is biztosítaniuk. Néha ugyan szóba került, hogy elég sok hullámvölgyön vannak túl, mégis mindig sikerült megmenteniük szerelmüket.

Jó pár hónappal ezelőtt már egyszer felröppent a hír, miszerint véget ér az álompár kapcsolata, ám ők ezt akkor cáfolták. Főleg azért is, mert Gubík Ági egy másik sztármagazinnak is nyilatkozott. Akkor pedig még azt mondta, hogy szeret egy domináns férfi mellett lenni, majd így folytatta:

“Aki mellett egyszerre lehetek kislány és a végzet asszonya. Akkor vagyok gyönyörű, ha smink nélkül is szépnek tartanak, amikor reggel kócosan összegömbölyödve iszom a kávét, ha szeretik a testem, a főztöm, a bőröm illatát, akkor kivirágzom.”

Szellő István mesélt a szakítás részleteiről

A páros most a Hot! magazinnak nyilatkozott, miszerint a jövőt már nem egymás mellett képzelik el. A pár a lapnak elmesélte, hogy szerelem volt első látásra a kapcsolatuk. Mindemellett pedig egy titkos nyelvük is volt, ám a hat év alatt mégsem költöztek össze.

További sztárhírekre is kíváncsi vagy? Böngéssz korábbi cikkeink között: 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •