Szex és New York
(fotó: flickr.com/jose_740)

Érdekes hír érkezett a Szex és New York rajongói számára. Az eddig sem volt titok, hogy Samantha már nem tér vissza, de arra biztosan nem számított senki, hogy másik három szereplő érkezik helyette.

Hamarosan képernyőn a Szex és New York folytatása

A Szex és New York a kilencvenes években indult hódító útjára, és népszerűsége még ma is töretlen. A négy, kezdetben szingli barátnő életét bemutató sorozat összesen hat évadon keresztül szórakoztatta a tévénézőket. A széria befejeztével pedig még további két mozifilm is készült, amelyek szintén hasonló sikereket könyvelhettek el. A rendezők pedig úgy gondolták, hogy a főszereplő, Carrie életének nem lehet csupán ennyivel vége. A tavasszal megkezdődött forgatás így a már ötvenes éveikben járó barátok életét dolgozza fel.

Szex és New York
(fotó: flickr.com/Danilla)

Samantha megy, de hárman jönnek

A több Emmy-, és Golden Globe-díjat is bezsebelt sorozatról most újabb információk láttak napvilágot. Samantha karaktere teljes egészében kimarad a sorozatból, és semmilyen formában nem is tér vissza. Helyette azonban beférkőzik a New York-i barátnők mindennapjaiba három új afroamerikai szereplő. Ahogyan a Telex oldalán is olvasható a sorozat készítői azzal indokolták döntésüket, hogy íróik között is számos különböző rasszú hölgy is szerepel. Az eredeti széria pedig már rengeteg kritikát kapott amiatt, hogy csak fehér nők szerepeltek a sorozatban. Elérkezettnek látták tehát az időt az újításra, és nem aggódnak amiatt, hogy ez más megítélést ad majd a sorozatnak.

További sztárhíreinket itt olvashatod:

(forrás: telex)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •