Curtis
(Forrás: Facebook.com/Curtis)

Nem mindennapi eseményt jelentett be Curtis saját közösségi oldalán. A magyar rapper és énekes barátja, Szabó Ádám elnyerte a Los Angeles Film Awards legjobb videoklip alkotásért járó díját.

Amerikai jutalom a barátság himnuszának

Curtis és Szabó Ádám barátság egészen a régmúltba nyúlik vissza. Nem is volt kérdés tehát, hogy a két barát egy közös produkcióra is összeáll. A mostanában leginkább magánéleti botrányairól elhíresült rapper számára a közös dal a visszatérésének meghatározó eleme lett. A Blikknek adott interjúban Curtis azt is elmesélte, hogy a dal tulajdonképpen Ádámmal köttetett barátságuk himnusza. A központi téma a tengerentúliakat is megérintette, így nem is volt kérdés az amerikai díj odaítélése.

Curtis
(forrás: Facebook.com/Curtis)

A videó idén februárban jelent meg a legnagyobb videómegosztó portálon, és már több, mint 2 millió megtekintésnél jár. A klipet Jimy J. Hollywood rendezte, ám nem csupán az ő zseniális munkájára figyeltek fel külföldön. A két énekes, főszereplő alakítását is elképesztőnek ítélte az amerikai zsűri. A rendező így nyilatkozott a bulvárlapnak:

“A gyártásvezetőm telefonált hogy megnyertünk egy olyan díjat Los Angelesben, amit előttünk James Arthur és Travis Barker vitt el! Nagyon büszkék voltunk erre a videóklipre már előtte is, de ez hatalmas elismerés nekünk! Köszönöm az egész stábnak a kitartó munkáját!”

Curtis egyik legfontosabb videoklip alkotása

Curtis Instagram posztjában, hasonlóan rendezőjéhez nehezen tudta szavakba önteni érzéseit az amerikai díj kapcsán. A hatalmas elismerést szinte még mindig nehezen fogja fel, de úgy érzi egy újabb mérföldkőhöz érkezett el élete és karrierje egyaránt. Büszke arra, hogy a szakma is elismeri a szívügyüknek tartott alkotást.

Ha pedig még nem láttad Curtis nemzetközileg is elismert videoklip alkotását, ne aggódj! Máris mutatjuk neked az amerikai díj váratlan várományosát:

További sztárhíreket olvasnál? Kattints korábbi cikkeinkre: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •