Sebestyén Balázs
(forrás: Facebook.com/Sebestyén Balázs)

Sebestyén Balázs nagy rajongója a négykerekű járműveknek. Saját bevallása szerint ráadásul vezetni is imád, ám a tegnap esti autókázás biztosan nem lesz a kedvenc estéi egyike.

Nincs szerencséje a szponzorautókkal

Sebestyén Balázs a Mercedes márka nagykövete immár jó pár hónapja. Elmondása alapján azonban soha nem volt szerencséje a szponzorautókkal. Értette ezt arra, hogy valahogy mindig sikerült azokat összetörnie. Azt azonban kiemelte, hogy az ütközésekért általában nem ő volt a felelős. Egy évvel ezelőtt például egy luxus terepjárót kellett visszaadni, mert hátulról belé futottak. De azt ugye nem lehet, hogy ne autó nélkül maradjon a műsorvezető, így hipp-hopp kapott is a Mercedestől egy vadonatúj elektromos G-osztályba tartozó csodajárgányt. Legalábbis az akkoriban közzétett posztja szerint:

Vajon vétkezett Sebestyén Balázs?

Sebestyén Balázsnak úgy tűnik nagyon fontos, hogy az autó környezettudatos legyen, mivel pár évvel ezelőtt már csatlakozott a hibrid vezetők egyre lelkesebb táborához. Akkor egy Lexus RX boldog tulajdonosa volt. De most kanyarodjunk vissza a címben jelzett szerencsétlen véletlenhez. Vagy mégsem az volt? A pontos okot, hogy miért került a rádiós autójára kerékbilincs egyelőre csak találgatni lehet. Bizonyos kommentelők szerint úgy vélik, hogy Sebestyén Balázs rosszul parkolt és ennek következtében az autó belelógott a kerékpársávba. Megint mások azonban arra hívták fel a figyelmet, hogy egy megállni tilos táblát hagyott figyelmen kívül a műsorvezető, amiért a közterület-felügyelők bizony kerékbilinccsel jutalmazták.

Köszi a vacsit Feri, isteni volt a kaja!😊🤣🥰🍾#korhelyfaloda #sokatnevettünk #énavégénkevesebbet😊

Közzétette: Sebestyén Balázs Hivatalos oldala – 2021. május 4., kedd

További sztárhírekre szomjazol? Akkor ne habozz, olvasd el korábbi cikkjeinket:

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •