Mucsi Zoltán autót árul: Ennek is 4 kereke van, mint a szarabb kocsiknak!

Mucsi Zoltán színészi képességei egyértelműen vitathatatlanok. Mint sok más tehetséges magyar színészünk, ő is képes bármit eljátszani. Most éppen egy autóbemutató szereplője, és mint a szalon hivatalos értékesítője jelenik meg a videóban.

Mucsi Zoltán, az ezerarcú tehetség

Mucsi Zoltán ismertségét pimasz stílusa, no meg nem éppen szépirodalmi bosszankodása hozta meg. Első nagyobb sikerét a Kontroll című filmnek köszönhette, ám a művészfilmek kedvelői már korábban, a Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten alkotásban is megismerhették. Számos színpadi műben játszott már, és rengeteg sorozatban szórakoztatta a nagyközönséget. Most éppen egy autóbemutató keretén belül értékesít, nem is akárhogyan.

Mucsi Zoltán
(fotó: szinhaz.org)

Idegőrlő autóbemutató

Aki ismeri a színészt, biztosan nem lepődik meg, ha azt mondom, ez az autóbemutató most egy kicsit más lesz. Ha ugyanis arra számítasz, a bemutató közben mindent megtudsz a járműről, hogy Mucsi Zoltán minden apró részletet megmutat neked a kocsiról, akkor tévedsz. De nem kell aggódnod, mivel megismerhetsz egy kóbor kutyát, egy semmihez nem értő asszisztenst és persze egy számonkérő főnököt. Mindezt körítve egy ideggyenge eladóval, aki természetesen káromkodással engedi ki a felgyülemlett gőzt. De nem is szaporítjuk tovább a szót, ismerd meg te is Zoltánt, a Mustang értékesítőjét! (Ez is érdekelhet: Ezek az elmúlt 60 év legdögösebb Ford Mustang modelljei)

További érdekes videóinkat se hagyd ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •