mercedes s osztály parkoló asszisztens
(Fotó: Mercedes)

Szellemes reklámmal népszerűsíti a Mercedes a felsőkategóriás luxuslimuzinját, az S-osztályt. Ha hihetünk a videónak, a megújult Mercedes parkoló asszisztens, az Intelligent Park Pilot feleslegessé teszi az USA-ban is népszerű parkolóinasok munkáját. Azonban mégsem szabad előre inni a medve bőrére… Olvass tovább, és megtudod, hogy miért.

Mercedes parkoló asszisztens vs. parkolóinas

A kisfilmben megismerhetjük Freddy-t, Rusty-t és Ace-t, akik egy hotel parkolóinasai. Napjaik azzal telnek, hogy a legmenőbb Mercedeseket parkolják le a Halálos iramban filmek szellemében. A srácok rendesen megdolgoztatják a felügyeletükre bízott autókat, ha kedvük úgy tartja, elviszik azokat egy körre vagy driftversenyeket tartanak. Ám a móka csak addig tart, amíg egy csinos nő meg nem jelenik a legújabb S-osztállyal. A sofőr, ahelyett, hogy hőseink valamelyikét hívná, egyszerűen csak előveszi a telefonját és a Mercedes parkoló asszisztens használatával parancsot ad az autónak, hogy az parkolja le saját magát. Freddy, Rusty és Ace álla pedig nagyot koppan. Nézd meg te is a vicces reklámot:

Még várat magára

Menő parkoló asszisztens ide vagy oda, a reklám végén a Mercedes felhívja a néző figyelmét arra, hogy a parkoló asszisztens ebben a formában még csak a jövő zenéje. Az Intelligent Park Pilot használatához szükséges szabályozások és infrastruktúra ugyanis egyelőre még nem áll rendelkezésre elég helyen, addig pedig a technológia használata nem lenne legális.

Olvasd el legújabb Mercedes-híreinket is:

Forrás: Campaign

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •