taxi felirat
(fotó: pixabay/michaelgaida)

Egészen elképesztő jelenetet sikerült rögzítenie egy perui lakosnak. A dél-amerikai felvételen egy szokásos taxirendelés szemtanúja lehetsz, ám az utasok között feltűnik egy nem mindennapi látvány: egy alpaka. Mielőtt pedig azt hinnéd, biztosan nem utasként van jelen, nos tévedsz! A perui taxis pedig rezzenéstelen arccal konstatálja, hogy egy alpaka ül az autóban.

Egy perui taxis semmin sem lepődik meg

Egy szokásos taxirendeléssel indul a történet. Egy ötajtós városi kisautóba nem csupán két felnőtt száll be, hanem Peru köztiszteletben álló állata is, az alpaka. Természetesen az állat türelmesen kivárja, amíg gazdája helyet foglal a hátsó ülésen, és csak ezután száll be, játszi könnyedséggel. A perui taxis reakcióját ugyan nem látjuk a felvételen, de valószínűleg nem zavarja új útitársa. Az alpaka az autóban, úgy látszik, jól érzi magát, és egyáltalán nem feszélyezi, hogy ezúttal nem gyalog megy haza.

A komikus jelenet Cusco városában zajlott le, ahol a háziasított kedvencet kifejezetten bundájáért tartják, és mindemellett ritka türelem jellemzi az állatot. Érdekes egyébként, mennyire különböző taxisokkal találkozhatunk szerte a nagyvilágban. Itthon valószínűleg még egy szendviccsel a kezedben sem mernél beülni. Peruban viszont egy alpaka az autóban sem lehet akadály. Amire viszont még mindig kíváncsiak vagyunk: vajon milyen típusú járművel közlekedik ez a perui taxis, hogy ekkora tér van benne?

További elképesztő videókat itt találsz, válogass kedvedre!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •