toyota legjobb super bowl 2021 reklámok
(Fotó: Toyota/YouTube)

A reklámok mára már legalább olyan fontos részét képezik a Super Bowl-nak, mint maga a sportesemény. Az amerikai nemzeti futball liga (NFL) döntője a világ legnézettebb televíziós eseménye, amelyet évről-évre átlagosan 100 millióan követnek élőben világszerte. A műsor azonban nem csak a sportrajongóknak nyújt egész estés szórakozást. A mérkőzés alatt ugyanis kizárólag erre az estére gyártott Super Bowl-reklámok, és filmelőzetesek is láthatók. Összeszedtük a 2021-es Super Bowl alatt megjelenő legjobb autós reklámokat.

1. Jeep

Bruce Springsteenről köztudott, hogy egész karrierje során kerülte a reklámszerepléseket, az idei Super Bowl-os spot az első alkalom, hogy elvállalt egyet. A Jeep reklámja rezonált talán a legjobban az amerikai nézőkkel, ugyanis a kétperces anyag központjában a hazafiasság áll. A videó az Egyesült Államok földrajzi középpontján található Lebanon városában játszódik, miközben Springsteen arra buzdítja az utóbbi időben igencsak megosztott amerikaiakat, hogy találjanak újra egymásra, keressék meg az arany középutat.

 

Springsteen hónapokig tartó győzködés után szinte az utolsó pillanatban adta csak be a derekát. A reklámot konkrétan alig egy héttel a Super Bowl előtt vették fel. Ha érdekel miért végződött csúfosan Bruce Springsteen első (és lehet, hogy utolsó) reklámszereplése, kattints ide.

A következő oldalon további a 2021-es Super Bowl alatt látott autós reklámok várnak.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3
4
5