bruce springsteen jeep super bowl
(Fotó: Rob DeMartin/Jeep)

A 2021-es Super Bowl-reklámok közül a legnagyobb visszhangot egyértelműen a legendás amerikai rockzenész, Bruce Springsteen Jeep-reklámja kapta. A 71 éves, Amerikában leginkább csak a The Boss néven emlegetett zenész első, és valószínűleg egyetlen reklámszerpelésének dicsfénye azonban rövid életűnek bizonyult.

A minap ugyanis a TMZ online bulvárlap megtudta és nyilvánosságra hozta, hogy az énekest tavaly novemberben a New Jersey-i rendőrség ittas vezetésért állította elő. A Jeep a “rossz reklám is reklám” elvet sutba dobva pedig azonnal eltávolította a Springsteennel készült 22 millió dolláros reklámot a hivatalos YouTube-csatornájáról.

Csúfos véget ért Bruce Springsteen és a Jeep közös reklámja

 

A Jeep szóvivője újságírók kérdésére azt válaszolta, hogy egyelőre nem kívánják kommentálni az ügyet. “Csak annyit tudunk az esetről, amennyit a sajtóban olvastunk róla. Mindenestre a legjobb, és leghelyesebb amit tehetünk, hogy addig szüneteltetjük a reklámot, amíg nem tudunk valós tényeket. A reklámüzenet ugyanakkor továbbra is fontos és releváns marad. A közösségről és egységéről szóló üzenete pont olyan releváns, mint eddig. Mint ahogy az az üzenet is, hogy ittasan nem szabad vezetni”.

Springsteen, akinek ez volt az első ittas vezetése, a közeli hetekben áll bíróság elé. A sajtóhírek szerint az előállítás alatt az énekes végig együttműködő volt a hatóságokkal.

Az alábbi cikkeink is érdekelhetnek:

Forrás: CNBC

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •