Jeep Wrangler Recon
A Recon felvonultatja a Jeep® teljes eszköztárát az akadályok legyűréséhez

Megújulva tér vissza a kihívások világába a Jeep Wrangler negyedik generációjának speciális változata, a Recon. Az egyedi megjelenésükről és páratlan képességeikről ismert Wrangler modellek különleges sorozata alaposan lerázta magáról az út porát. A legmagasabb felszereltségű Rubicon kivitelre épülő újdonság sosem látott külső és belső jellemzőkkel várja a terepjárók szerelmeseit. Íme, az öt legfontosabb tulajdonsága:

1. A Wrangler Rubicon legyőzi a kihívásokat

A Jeep speciális modelljének specifikus terepjáró képességeihez hozzájárulnak a nagy teherbírású Dana tengelyek, valamint a négykerékhajtás rendszer is. A Rock-Trac 4×4 rendszerrel 4:1-es áttételű felező fokozattal gyűri maga alá az akadályokat. A kihívások leküzdésében szerephez jut a Tru-Loc elektromosan zárható első és hátsó differenciálmű, a szintén elektronikusan kiiktatható első stabilizátorrúd, illetve a 32 hüvelykes terepgumik együttese.

2. Biztonság terepen, városban, autópályán

A Wrangler Rubicon Recon fedélzetén számos aktív és passzív biztonsági funkció megtalálható. A ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FWD) minden sebességtartományban, az adaptív tempomat, a holttér és hátsó keresztirányú forgalomfigyelő rendszer, valamint a PARKVIEW tolatókamera egyaránt gondoskodik az utasok védelméről. A rossz látási viszonyok közti tájékozódást, láthatóságot ugyanakkor a legkorszerűbb LED-es fényszórók, valamint hátsó lámpatestek garantálják. A robusztus felépítés nyújtotta biztonságot ezen felül már alapkivitelben is fokozzák a csomagtérajtó szélsőséges használattal járó igényekhez alakított, megerősített zsanérjai.

A cikk a következő oldalon folytatódik. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2