lexus nx joga
Jógázni bárhol lehet

– Dinamikus és fürge, akárcsak én – mondja Melinda, aki egy Lexus NX 200t boldog tulajdonosa immár több mint négy éve.

– Kapcsolatom az autómmal lassan alakult, sok változáson mentünk keresztül mindketten. Az előző autómat ugyanis imádtam. Az volt az első saját kocsim, ami nagy szó mindenki életében. Vezetőállásban voltam, sokat dolgoztam és büszke voltam arra, hogy vehetek magamnak egy sportkocsit. A munkám gyümölcse egy Renault Megane RS Coupe volt, egy igazi csajos, vagány, fekete sportkocsi. (Egy feltűnő sárga Renault Megane RS-hez nekünk is volt szerencsénk, tesztünket itt olvashatod el.)

Nem tetszett a Lexus NX jókislányos színe

– Pár évvel később férjhez mentem, és mindketten azon a véleményen voltunk, hogy ideje átváltani egy családi autóra, ami már gyerekek szállítására is alkalmas. Körbenéztünk a SUV kínálatban, kipróbáltuk az Audit, a BMW-t, a Mercedest, az Alfa Romeót, végül a Lexus NX 200t mellett döntöttünk, F Sport felszereltséggel, mert ennek tetszett a formája leginkább – emlékszik vissza Melinda.

lexus nx es Melinda

Az autó eredetileg gyöngyházfehér árnyalatú volt. Melinda szerint gyönyörűen mutatott, de olyan „jó kislányosnak” találta a fehérségét.

– Egyszerűen hiányzott belőle az a vagányság, ami a Megane-ban megvolt. Egyik nap azonban megakadt a szemem az utcán egy matt szürke autón, és már tudtam is, hogy mit kell tennem. Utánajártam és eldöntöttem, hogy lefóliáztatom a kocsimat. Így lett egy szép napon az ártatlan, fehér Lexusból egy vagány, matt, grafitszürke bestia, amiből garantáltan nincs sok az utcán. Büszke vagyok a kocsimra, egyedinek látom. A társam mindenben, bárhová is menjek. Sokat futok, sportolok, jógázom – a dinamizmus lételemem – és a Lexus NX-em mindig partner ebben.

A fehérből grafitszürkévé változott Lexus NX
Lexus NX
Melinda és a Lexus

Nők, akik szeretik a Lexust

És hogy egy Lexus igenis jól áll a nőknek, jól bizonyítja Weisz Fanni modell és esélyegyenlőségi aktivista esete, aki a Lexus UX márkanagykövete. Sőt, Tomán Szabina, a TOMAN Lifestyle alapítója, egykori divatmodell is a márkára esküszik. Most éppen egy gyönyörű világosszürke, hibrid Lexus NX 300-at vezet. Vele készült interjúnkat itt találod.

És ha ez még nem lenne elég, hogy bebizonyítsuk, a hölgyek is kedvelik a márkát, akkor ismerd meg Kyra Cleeton történetét, aki egy Lexus UX modellt tetovált ki.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •