Volkner Mobil Performance S
(Fotó: motor1.com)

A német Volkner Mobil sosem okoz csalódást, ha luxus lakókocsikról van szó. A Performance S egy 2,4 millió dolláros (700 millió forint) járgány, amibe még a család autója is elfér. Tipp: Hippie Caviar Hotel: Luxus lakóautó tetőterasszal és szállodai kényelemmel

Luxus lakóautó garázzsal

A lakókocsi belseje olyan, akár egy igazi ötcsillagos szállodai szoba, igényes kárpitozás és fa díszítő elemek borítják a teljes belső teret. Az autó kialakításánál a funkcionalitás első helyen szerepelt, ugyanis mindenütt tárolóegységeket találunk, a vásárlónak továbbá lehetősége van saját igényeire szabni a lakóautót, az ugyanis hatféle kialakításban elérhető. Csakúgy, mint otthon, egy rendes konyha is megtalálható benne, amiben van sütő, tűzhely, mikró, hűtő, mosogatógép és még kávéfőző is. Sőt, a Volkner Mobil még egy borhűtőt is kínál az érdeklődők számára. Ezt se hagyd ki: Full-extrás mini konyha az új Mercedes Citanban? Lehetséges!

luxus lakóautó

Volkner Mobil Performance S
Igény szerint egy 300 ezer dolláros Burmester hifiberendezés felel a megfelelő hanghatásokért

A jármű alatti garázs hidraulikusan emelkedik ki a lakóautó belsejéből. A vezetőnek csak annyi a dolga, hogy az autóval ráhajt az emelvényre, majd az szépen visszahúzódik. A Volkner Mobil célja az, hogy a tulajdonosok – vontatás nélkül – egy második járművet is szállíthassanak a hosszabb kirándulások alkalmával.

A Performance S 12 méter hosszú, 2,5 méter széles és közel 4 méter magas monstrum, ami 18 tonnát nyom. A busz 430-460 lóerős automataváltós Mercedes- vagy Volvo motorral kérhető.

luxus lakóautó volkner mobile
A tetőn elhelyezett napelemek bőséges energiával látják el a lakóautót

Az biztos, hogy aki megengedheti magának, hogy megvegye a Perfomance S-t, az egy fullextrás négykerekű luxus lakóautó tulajdonosa lesz, amellyel szállodai kényelemben élvezheti majd a hétvégi kirándulásokat. Az már tényleg csak a hab a tortán, hogy a mobilotthonban még a családi autót sem kell nélkülözni.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek:

Forrás: motor1.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •