Stohl András
(fotó: szinhaz,org)

Stohl András életének meghatározó szakaszát jelentette a börtön. Eddig azonban csak nagyon kevés információt osztott meg a nyiulvánossággal erről az időszakról.

Stohl András már könnyebben tekint a börtön évekre

2012-ben hagyta el Stohl András a börtön épületét feltételesen. A színész büntetése akkoriban az egész országot meglepte. Azonban nem súlyossága miatt ámultunk. A mindig vidám, előzékeny színész, műsorvezetőről ugyanis szinte senki nem gondolta volna, hogy kicsapongó életet él. Stohlt súlyos testi sérülést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt ítéltek el. A helyzetét súlyosbította, hogy a baleset után a színész elhagyta a helyszínt. A rendőrök azonban nem sokkal később otthonában előállították. Kiderült, hogy Stohl András vérében az alkohol mellett kokain is volt. A sokoldalú színész összesen tíz hónapos letöltendő börtön büntetést kapott, ám ebből csupán öt hónapot töltött le. És hogy hogyan hat a vezetésre a drogfogyasztás? Azt ebben a videóban nézheted meg: A drogos sofőr olyan, mint a kupec lova

Stohl András
Stohl András hajnalban hagyta el a börtönt (fotó: MTI/Kovács Tamás)

A színész Hajdú Péter ottalvós műsorában mesélt a börtönben töltött első napjairól. Megosztotta, hogy az első egy hétben senkivel nem is találkozott, nagyon vigyáztak rá. Majd ez hirtelen megváltozott, és Stohl András börtön élményeirre így emlékszik:

“Októberben mentem be, és akkor már sötétedik, elég hamar, és azt hiszem a villanyoltás fél 10-kor, vagy 9-kor van. Nem tudom pontosan már. Lekapcsolták a villanyt központilag, na akkor kezdődött az igazi dzsungel. Bent fekszel. Akkor egyedül voltam. Egy hétig egyedül voltam, és csak a börtön zajait hallod, azt, hogy tényleg olyan, mint a természetfilmekben a hiénák. Üti a rab a fémajtót. Hallod, hogy megy a tévében a híradó és mondják, hogy: Stohl András bevonult a börtönbe.” Mindeközben pedig elkezdi a sírós, egészen elképesztő hangot kiadni a színész, mintha csak a szóban forgó állatot hallanánk:

Stohl András most már könnyebben beszél életének nehéz időszakáról, és nem szégyelli a bent eltöltött időt. Úgy érzi azonban, bűntudata soha nem fog megszűnni, és élete végéig mardosni fogja magát miatta.

További sztárhíreink is érdekelhetnek: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •