Korda György és Balázs Klári
(fotó: Facebook.com/Korda György és Balázs Klári)

Balázs Klári és Korda György idén ünnepli 40. házassági évfordulóját. A sztárpár kapcsolatára rendkívül sokan irigyek, bár vannak, akik a mai napig nem értik: miért nem lett Kordáéknak gyereke?

A gyermektelenség nem kudarc számukra

Balázs Klári és Korda György volt a legutóbbi vendége a Nagy szám című műsornak. A házaspár olyan rejtett titkokról mesélt, amelyeket eddig nem, hogy nem mertek tőlük megkérdezni, de ők magunk sem szívesen hozták szóba. A jég azonban most megtört, és a Korda házaspár kendőzetlen őszinteséggel mesélt életük, sokak számára érthetetlen pontjáról. Arról, hogy miért nem lett soha közös gyerekük.

“Nem hiányzott a gyerek – emeli ki őszintén Balázs Klári. – Annyira szégyellem ezt kimondani.” Döntése mögött azonban egyéb okok is álltak. Először is az, hogy Klárinak egyedül kellett gondoskodnia édesanyjáról. Elmondása alapján teljesen úgy, mint egy gyerekről. Élete egyik legfontosabb, és talán legnehezebb feladatának tartotta ezt az időszakot. Azt, hogy miért nem lett édesanya, a következőképpen jellemezte: “Arra is gondoltam, és hiszek is ebben, hogy valahogy ennek így kellett lennie.”

Korda György és Balázs Klári
(fotó: Facebook.com/Korda György és Balázs Klári)

“Nem éltük meg kudarcnak. Olyan gyorsan teltek el az évek, hogy abba nem fért bele a gyerek” – egészíti ki Klári vallomását Korda György. A népszerű énekesnek egyébként egy korábbi kapcsolatából született egy lánya. Ám az interjúban azt is elárulta Korda Gyuri, hogy tulajdonképpen semmilyen kontaktusa nincs vele. Ennek egyik oka az, hogy a lánya Kanadában él. A furcsa kapcsolatról csak szűkösen nyilatkozott a sztár: “Hogy ez az én hibám, vagy az övé, az legyen a mi dolgunk.”

Korda György és Balázs Klári hosszú házasságának titka

Balázs Klári és Korda György 1980-ban ismerték meg egymást, amikor Klári vokalistaként bekerült Gyuri csapatába. Később a Béke szálló nagytermében, 250 vendég előtt fogadtak egymásnak örök hűséget, ami a mai napig töretlen. A házaspár szerint pedig a titok abban rejlik, hogy a mai napig szerelmesek egymásba. Sőt, a nap 24 óráját együtt töltik, ám mégsem untak soha egymásra.

További cikkeink is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •