árpa attila
"A naplopó művész, színész, aki mindig ráér"; fotó: RAS-archívum

Őszintén beszélt a Tomán Szabinától való, öt évvel ezelőtti válásáról Árpa Attila (49), aki azt is elárulta, hogy volt feleségével azon is elgondolkodtak, hogy együtt maradnak, miután kihűlt a kapcsolatuk. A színész-producer a a Blikk internetes oldalán megtekinthető Blikk+Győzőben kitért a két évvel ezelőtti drograzziára is, amelyet otthonában tartottak.

Árpa Attila büszke ex-felesége sikereire

– Megváltoztunk már egy idő után, hiszen tizenkét évről beszélünk. Egyszer csak azt vettük észre, hogy már nincs igazán mit mondanunk egymásnak. Kiszerettünk egymásból, igazából csak ennyi történt. Mind a ketten vagyunk annyira romantikusak és érzelmi emberek, hogy úgy gondoltuk, nem fogunk belefásulni egy olyan párosba, ahol szerelem már nincs, de ott a gyerek, meg a közös ház, és rutinból, megszokásból és kényelemből együtt maradunk – elevenítette fel házasságának végnapjait Szabó Győzőnek Árpa. Úgy gondolták, mindketten érdemelnek új esélyt. – Nem az történt, hogy valaki valakit megcsalt. De nem véletlen, hogy a válásunk több mint három évig tartott. Nem azért, mert bonyolult volt, hanem mert nem siettünk sehova – mesélte Árpa Attila. Büszke rá, hogy volt felesége mára sikeres üzletasszonnyá nőtte ki magát diétás termékeivel.

toman szabina lexus nx300 hibrid
Válása után újra rátalált a boldogság, és sikeres üzletasszony lett Tomán Szabina

– Én ennek nagyon örülök, mert minél jobban megy az üzlete, nekem annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem – nevetett fel Árpa Attila, majd komolyra fordította a szót. – Ő ezt az egész karriert még mellettem kezdte el, szerintem lélekben támogattam is az elején, nem akarom azt mondani, hogy másban is, mert akkor megsértődik, ő nagyon büszke arra, hogy egyedül csinálta, és ez így is van. Büszke vagyok rá, használom a termékeit. Azzal, hogy ennyire elfoglalt üzletasszony, ezzel több időm jut a lányomra is, tehát vannak előnyei ennek. Ő karrierista és családanya is egyszerre, ami működik, de azért van, hogy nem lehet összeegyeztetni a kettőt, és akkor mindig ott van apuka. Tudod, a naplopó művész, színész, aki mindig ráér – nevette el magát megint Árpa.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen luxus autót vezet Tomán Szabina, kattints korábbi cikkünkre, hol az is kiderül, milyen sofőrnek tartja magát.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •