Cseh László és felesége
(fotó: rtlklub.hu)

Friderikusz Sándor legújabb műsora hamarosan évadzáró részéhez közeledik. Ám mielőtt elköszönnénk az átalakító showműsortól, az utolsók egyike között megismerhettük Cseh László és felesége életének történetét.

Kínos kérdések, őszinte válaszok

Cseh László és felesége, Diána 13 évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással, öt éve pedig boldog házasságban élnek. Magánéletüket a nyilvánosság kíváncsi szeme elől teljesen elzárták, egészen eddig. Friderikusz Sándor, Életünk története című műsorának köszönhetően ugyanis bepillantást nyerhettünk privát életükbe. A házaspár több olyan kérdést és szituációt is megválaszolt, amit eddig csak a szűk családi, vagy éppen baráti körben mertek volna megtenni.

A házaspár életében már egy ideje fontos szerepet tölt be a gyermekvállalás kérdése. Öt év sikertelen próbálkozás után maguk is bevallották: néha emiatt feszültté válik közöttük a helyzet. A gyermekáldás egyelőre, úgy tűnik, természetes úton nem történhet meg, ám Laci és Dia egyelőre nem adja fel a reményt.

Cseh László és felesége kitart egymás mellett

A műsorban olyan kényes téma is felmerült, mint a megcsalás. Cseh László Friderikusz Sándor kérdésére, miszerint képes lenne-e  félrelépni, állította: soha nem fordulna meg ilyesmi a fejében. Felesége, Cseh Diána viszont úgy gondolja, ha a férje a jövőben mégiscsak másvalakivel kerülne kapcsolatba, nem adná ki a férje útját. Úgy véli, a félrelépés csak egy hirtelen fellángolás eredménye lehetne, így inkább kivárná, mi lesz a futókaland végeredménye.

A beszélgetés alatt terítékre került Laci karrierje is. Kiderült, hogy az élsportoló nem szeretne egész életében versenyúszni. Nagy tervei között szerepel egy vállalkozás elindítása. Konkrét terve ugyan még nincs, de már fontolóra vette egy saját horgászbolt megnyitását. Jövőbeli tervei között ám mégsem ez áll az első helyen. “Együtt szeretnék a feleségemmel megöregedni, és mindent el fogok követni annak érdekében, hogy ez így is maradjon” – fogalmazott az úszó életük története kapcsán.

Ha további sztárhírekre szomjazol, böngéssz cikkeink között:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •