Sebestyén Balázs
(forrás: Facebook.com/Sebestyén Balázs)

A rádiós, televíziós műsorvezető újabb érdekes tartalmat osztott meg Instagram oldalán. A népszerű celeb már nem először posztolt arról, hogy pórul járt az autójával, ám a mostani szituációjára még a Magyar Közút is felfigyelt. Sebestyén Balázs autópályás posztja ma sokakat megnevetettet. Vagy mégsem?

Sebestyén Balázs és az autópálya

Sebestyén Balázs legutoljára az autójára kapott kerékbilinccsel került az újságok címlapjára. A szerencsétlen esetről többek között mi is beszámoltunk, amelyet ide kattintva elolvashatsz: Kerékbilincset kapott Sebestyén Balázs! Mutatjuk, mit követett el. Mostani média megjelenését szintén az autójának köszönheti. A műsorvezető a reggeli forgalomban autózott, amikor hirtelen megállt alatta a járműve. A helyzet komikuma, hogy nem egy motor meghibásodás, vagy egy defekt okozta a hirtelen jött szituációt. Az autó egészen pontosan amiatt mondta fel a szolgálatot, mert a Balázs elfelejtett tankolni. Évekkel ezelőtt a magyar focistával, Dzsudzsák Balázzsal is hasonló történt, bár ő nem az autópálya leállósávjában várakozott, hanem a Lánchíd kellős közepén. Mondanunk sem kell, hogy mekkora forgalmi dugót okozott ezzel. Sebestyén Balázs azonban elismerte, hogy a saját “hülyesége” miatt vált a helyzet áldozatává. Mutatjuk a posztot:

A Magyar Közút nem hagyta szó nélkül

A kínos posztra felfigyelt a Magyar Közút is, aki az alábbi üzenettel osztotta meg Sebestyén Balázs fotóját:

“Mit csinálj, hogy ne járj úgy, mint Sebestyén Balázs, akinek elfogyott az autójából a benzin az M7-es autópályán?

 1. Ne legyél Sebestyén Balázs. Vagy Dzsudzsák Balázs.
 2. Mindig figyelj arra, hogy legyen elég üzemanyag az autódban, még indulás előtt!
 3. A gyorsforgalmi utakon 20-30 kilométerenként van benzinkút, nyugodtan állj meg.
 4. Ha mégis úgy jártál, mint Balázs, akkor vedd fel a láthatósági mellényt, használj elakadásjelző háromszöget, a járművödön pedig kapcsold be a vészvillogót
 5. A szalagkorláton túl várd a segítséget.
 6. Utazás előtt mindig www.utinform.hu, ha pedig bajba kerülnétek, hívjátok a 112-t.”

A posztot látva számos egyéb vállalat is jelezte észrevételét a rádiósnak. A mi személyes kedvencünket az OMSZ fogalmazta meg: Nem is kell UV-B sugárzás a leégéshez!
Ha pedig kíváncsi vagy, hogyan úszhatod meg a nap káros hatásait, olvasd el kisokosunkat: Többé nem kell aggódnod a leégés miatt! Itt a nagy naptej kisokos!

További sztárhíreinket se hagyd ki: 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •