Vajnai Tímea
(fotó: MTI/Mohai Balázs)

Vajna Tímea köztudottan régóta vágyik arra, hogy anyai örömök elé nézhessen. Jelenlegi párja pedig, úgy tűnik, ebben is támogatja.

Vajna Tímea szerelme szárnyal

Vajna Tímea nehezen állt lelkileg talpra férje halála után. Legalábbis amennyit tudni lehetett az özvegy sorsáról, a világhíres rendező, Andy Vajna temetését követően. Az elmúlt időszakban azonban egyre inkább úgy tűnik, újból visszatért az élete a régi kerékvágásba. Rátalált a szerelem és karrierje is egyre inkább szárnyal.

A filmproducer özvegye és milliárdos párja, Zoltán másfél éve alkotnak egy párt. Timi szerint annak ellenére, hogy lassan indult a kapcsolatuk, nagyon szoros kötelék jött létre köztük. Zoltán végtelenül türelmes volt vele, és kivárta, amíg sikerül Timinek túljutnia a gyász szakaszán. Ahogyan azonban kezdett egyre inkább önmagára lelni az örökösnő, úgy vált kapcsolatuk is egyre viharosabbá. Legalábbis ezt állította egy bennfentes korábban a Story magazinnak. A veszekedések pedig nem más miatt pattantak ki, minthogy Timi Instagram fotói túl pikánsak. Ezen a holtponton azonban sikerült a párnak túllépnie, és ma már idillibb a kapcsolatuk, mint azelőtt.

Olyannyira boldogok, hogy a barátok állítólag már amiatt is zaklatják a párt, hogy mikor érkezik meg első közös gyermekük – írja a Blikk. Timi ugyanis köztudottan nagyon régóta szeretne édesanya lenni, Andy Vajnával több kezelésen is átestek, de sajnos a baba nem jött össze. Emiatt nem értik a barátok sem, hogy mire vár még Tímea és párja, Zoltán. Timi ugyanis hamarosan betölti a 39. életévét. Ugyan szavai egyelőre arra engednek következtetni, hogy a nagy bejelentés még várat magára, testvére várandóssága mégis megérintette. Palácsik Lilla gyermekének születése kapcsán ugyanis Vajna Tímeában is felerősödtek az érzések, hogy minél előbb anya lehessen.

További sztárhíreinket itt találod, ne hagyd ki ezeket sem: 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •