Kárász Róbert
(fotó: Facebook.com/atv.hu)

Kertmozit nyitott Kárász Róbert, az ATV műsorvezetője. A szokatlan elhatározás mögött pedig egy sokak által ismert probléma áll. Mutatjuk, miért döntött a nyilvános vetítés mellett a csípős nyelvű szerkesztő.

Kertmozi indult Kárász Róbert kertjében

Kárász Róbert mozifilmek vetítésével örvendezteti meg szomszédait. Az ingyenes kezdeményezés legfőbb célja, hogy azok a lakók is élvezhessék a kulturális programokat, akik továbbra sem mernek közösségi terekbe járni. A jóhangulatú vetítések ráadásul abban a társasházban vannak, ahol maga Róbert is lakik. Az ingyenes kertmozi első alkalmán szinte minden lakó részt vett.

Kertmozi
Kárász Róbert kezdeményezése nagy érdeklődést eredményezett (forrás: Instagram/Kárász Róbert)
A közösségi elven létrejött mozizás első filmje a Tanú volt. A rendezvényre minden lakó egyedi módon készült. Volt, aki lepedőket varrt össze, így hamar meg is lett a vetítővászon. Akadt olyan lakó, aki egy rögtönzött büfét kreált a helyszínen, ám popcorn helyett hagymás-zsíros kenyeret kínált. A székekről mindenki saját maga gondoskodott, ez senkinek sem jelentett problémát. Kárász Róbert Instagram oldalán a következőképpen fogalmazta meg a nem mindennapi moziünnepet:
“A pandémiás időszak sok mindenre megtanított. Jobban kell figyelnünk egymásra, több szeretet és kedvesség is kell. Az én társasházamban sok olyan család és nyugdíjas el, akik nem mernek még moziba menni. Éppen ezért azt találtam ki, hogy legyen egy saját nyári kertmozink, saját vetítéssel és saját büfével, amit becsületkassza alapon üzemeltetünk.”
A műsorvezető hozzátette, hogy bizony ő is meglepődött, mennyien részt vettek a hirtelen jött kezdeményezésen, és reméli, hogy lesz még folytatása a kertmozinak.

További aktuális sztárhíreinket itt olvashatod: 

(forrás: index.hu)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •