dobrády ákos tnt
(Fotó: Dobrády Ákos/Facebook)

Furcsa véletlen, hogy az egykori sztárpár tagjai egy napon jelentették be életük fontos eseményét: míg Dobrády Ákos, a TNT együttes frontembere és énekese apa lett, addig egykori párját, Iszak Esztert eljegyezték. Hogy is szokták mondani? Minden jó, ha a vége jó. Gratulálunk mindkettőjüknek!

Isten hozott, Dobrády Bende Mór!

A TNT énekese korábbi jegyesével, Iszak Eszterrel való viharos kapcsolata után két évvel, 2020-ban talált rá új társára. Decemberben így nyilatkozott a Blikknek: “Kialakulóban van a kapcsolatunk, úgyhogy ennél többet egyelőre nem szeretnék mondani.” Az énekes korábban többször hangsúlyozta, mennyire szeretne már családot alapítani. Nos, ez az álma a minap teljesült, ugyanis megszületett a kisfia, Dobrády Bende Mór. Dobrády Ákos Facebook-oldalán még egy fényképet is megosztott az újszülött kisfiúról, és ezt írta hozzá: Anya is, baba is jól vannak. Apa meg azt sem tudja, melyik bolygón.

Sok szép élményben volt már részem, de a tegnapi csodát nem lehet szavakba önteni, ezt valóban át kell élni!2021 06….

Közzétette: Dobrády Ákos – 2021. június 7., hétfő

Iszak Eszter igent mondott Gyurta Daninak

Érdekes egybeesés, hogy Dobrády exe, Iszak Eszter egyazon napon, Instagram-posztban osztotta meg a nagy hírt, miszerint már hónapok óta jegyben járnak Gyurta Danival. A lánykérés a meseszép Maldív-szigetek tengerpartján történt.

“Hosszú-hosszú hónapok óta van egy titkunk… a vőlegényemnek és nekem. Remélem megértitek, hogy egy ideig szerettük volna, ha az eddigi életünk egyik legfontosabb eseménye csak a miénk, a családtagjainké és a közeli barátainké, de most nagyon boldogan írom le nektek is, hogy igent mondtam annak a férfinak, aki a legnagyobb támaszom, a legjobb barátom, és akivel a jövőben egy családként szeretnék osztozni az élet minden örömében és feladatában.”

Ezek az aktuális sztárhírek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •