Bár még csak november közepén járunk, a legnagyobb világmárkák már most elkezdtek az ünnepekre hangolódni, és elkészítették az idei karácsonyi reklámjukat. Ezek a már-már kisfilmnek is beillő ünnepi képsorok legalább akkora, ha nem nagyobb, népszerűségnek örvendenek, mint az év eleji amerikai focibajnokság döntőjére, a Super Bowlra készült kisfilmek. Összeállításunkban most az eddig megjelent karácsonyi reklámok közül szemezgettünk, és összeállítottuk az általunk legjobbnak tartott top 5-ös karácsonyi reklámok 2020-as listáját.

5 szuper karácsonyi reklám 2020-ban

Kezdjük rögtön a karácsonyi reklámok egyik nagyágyújával, a Coca-Colával. Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de nálunk a ’90-es években klasszikussá vált télapós-kamionos reklámok örökre bekerültek a legjobbak közé, és úgy gondoljuk, hogy a népszerű italmárka már bő 20 éve magasra tette a lécet. Vajon sikerül idén is ezt megugraniuk? Idei ünnepi kisfilmjüket ráadásul egy hollywoodi nagyágyú, a Thor: Ragnarök c. film rendezője, Taika Waititi rendezte.

Az áruházlánc, amit a karácsonyi reklámok tettek világhírűvé

Az elmúlt egy évtizedben a John Lewis kereskedőcég hagyományos karácsonyi reklámjának debütálása az év egyik nagy tévés pillanata. A többmilliós nézettséget összehozó szpotok titka a kedvességük, aranyosságuk, gondoljunk csak a medve és a nyuszi 2013-as történetére, vagy a kisfiú 2011-es türelmetlen várakozására. Már az is sok mindent elmond a reklámok körüli őrületről, hogy 2018-ban Elton Johnt is sikerült megnyerniük, hogy szerepeljen benne. Lássuk idén, hogy sikerült a karácsonyi hangulatot megteremteniük:

Lapozz, hogy a többi reklámot is lásd!

1
2
3