Lamborghini
(forrás: youtube.com)

Forradalmi ötlettel állt elő néhány fiatal srác. Arra voltak kíváncsiak, vajon mennyi idő alatt tudják megsütni a nyers húst a Lamborghini motorjából felcsapó lángokon. A végtelenül furcsa megoldás természetesen nem úgy sült el, mint ahogyan azt ők gondolták. Mutatjuk a vicces és döbbenetes videót!

Mire jó egy Lamborghini

Lamborghini
(fotó: wikimedia.org)

Néhány fiatal összegyűlt, hogy megcsodálhassák egymás méreg drága autóit. A jókedv azonban hamar pokollá vált. Ez pedig szó szerint értendő. Nem csupán hatalmas lángcsóvák jelentek meg, de valószínűleg a tulajdonos is úgy gondolta, hogy még az ördögnek sem lett volna ennyire hülye ötlete. A fiatalok alapötlete ugyanis az volt, hogy éhségüket egy darabbal hús elkészítésével csillapítanák. Ehhez pedig az olasz izomautó motortúráztatását szerették volna kihasználni, mint egy afféle drágább grillezési felületet. A hús ugyan nem sült meg, ellenben a Lamborghini hátuljából vastag fehér füst kezdett el felszállni.

Az egész termet beborító fehér füst mellett vörös hűtőfolyadék is szivárogni kezdett, amely néhány pillanat alatt beborította az egész padlót. Ennek oka, hogy a műanyag hűtőfolyadék-tartály eltört, és a benne lévő tartalom, ahogyan az lenni szokott, elfolyt. A rögtönzött grillpartit a fiatalok hamar beszüntették, és biztosak vagyunk abban, hogy a több tízezres nagyságrendű javítási költség sem hiányzott a tulajdonosnak. Remélhetőleg a srácok megjegyezték, hogy hideg motorral nem érdemes packázni. Ráadásul az olasz izomautó sem éppen erre való. Ha grillezni szeretnél, inkább olvasd el korábbi cikkünket: Indul a grillszezon! Te betartod a kerti sütögetés legfontosabb szabályait?

További elképesztő videókra is kíváncsi vagy? Akkor kattints az alábbi linkek mindegyikére: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •