nő fehér autóval hatalmas piros masnival
Fotó: Freepik/senivpetro

Ha te is sok időt töltesz az autódban, ami így már-már a második otthonod is egyben, akkor érdemes azt a lehető legkényelmesebben és legpraktikusabban kialakítanod. A hasznos és praktikus autós kiegészítők mellett cikkünkben mutatjuk az extrább és divatosabb kiegészítőket is.

Hasznos autós kiegészítők

1. Kormányvédő

A kormányvédő nemcsak megóvja a kormányt és kényelmesebbé teszi a vezetést, hanem otthonossá is varázsolja az autó belterét. És ez utóbbi funkció azért sem elhanyagolható szempont, mert sokan naponta órákat töltenek vezetéssel. Ami szerintünk túl hosszú idő ahhoz, hogy azt tőlünk idegen közegben töltsük. Másrészt jó dolog, ha az autónk egyedi belső dizájnjával kifejezhetjük azt, hogy milyenek vagyunk.

hello kitty kormányvédő

strasszos kormányvédő csajos autós kiegeszítő

A kormányvédő nem csak divatos, de valójában igenis a hasznos autós kiegészítők egyike. Vannak például olyan kormányvédők, amelyek nem engedik, hogy vezetés közben izzadjon a tenyered. A téli reggeleken pedig kimondottan kellemes érzés egy nem fagyos kormányt megfognod, hanem egy melegebb tapintásút.

2. Mobiltartó

Az egyik legfontosabb dolog, ami nélkül el sem szabadna indulnod. Ez persze nem meglepő, hiszen a mobiltelefon ma már legalább olyan fontos, mint egy pénztárca. Sőt, valójában a mobiltelefon mára konkrétan pénztárcaként is funkcionál egyben, már itthon is egyre népszerűbb a mobiltárcás fizetés.

mobiltartó autó

A kézben tartott mobil járművezetés közbeni használata Európa valamennyi országában jogellenes cselekmény. A leggyakoribb közúti szabályszegések közé tartozik, és a legveszélyesebb kihágások egyike. Éppen ezért ideje neked is beszerezni egy mbiltartót! Szerencsére számos modell közül választhatsz.

3. Rendszerező

autos kiegeszito rendszerező_walmart.ca

autós rendszerező
A háttámla tárolók családosoknak kötelező. Hosszabb utak alkalmával akár a gyerek holmijait is tarthatjuk bennük, amellyel elfoglalhatja magát

Rend a lelke mindennek, így az autódnak is. A hétköznapokban gyakran csak bepattanunk az autóba és indulunk is, ám egy hosszabb utazásnál számtalan kisebb-nagyobb holmit kell elpakolnunk. A káoszt és a felesleges keresgélést, bosszankodást megelőzhetjük, ha a ruhákat akasztókra tesszük, a nagyobb holmikat háttámla tárolókban és csomagtér tárolókban helyezzük el, az apróságoknak pedig a napellenző rendszerezőben biztosítunk helyet. Számold fel az autóban felhalmozódott holmikat az autós konmari segítségével!

4. Praktikus okoskütyük

Szerencsére ma már a legtöbb felmerülő problémára akad egy okoskütyüs megoldás, nincs ez másként az autóban sem. Az új autókban bár már alapfelszerelés az USB csatlakozó, amellyel többek között a telefon is tölthető. Ha azonban a te autódban nincs ilyen, szerezz be egy szivargyújtós USB csatlakozót, így akkor sincs probléma, ha útközben lemerülne a telefonod.

mp3 hasznos autós kiegészítők fm transzmitter
MP3-FM transzmitter

Dugóban ücsörögve vagy autópályán száguldva pihentető és felüdítő lehet a kedvenc zenénk vagy a rádió pörgős műsora. Az FM transmitter, MP3 lejátszó biztosítja számunkra, hogy ezeket se kelljen nélkülöznünk. Bluetooth kihangosítóval, jól látható kijelzővel és természetesen dögös külsővel rendelkezik.

A következő oldalon további autós kiegészítők várnak.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2