fucsovics márton teniszező a mercedes g-osztállyal
Fotó: PR

Fucsovics Márton, hazánk legjobb és legsikeresebb teniszezője új támogatót tudhat maga mögött. A Hovány Csoport, amely 30 éve a hazai autópiac egyik legmeghatározóbb szereplője, a közös együttműködés jegyében egy új Mercedes G-Wagonnal lepte meg a fiatal sportolót.

A Mercedes olyan, mint a tenisz: mindkettő a legmagasabb kategóriát képviseli

Marci, saját bevallása szerint imádja az autókat, gyerekkora óta egyik kedvenc márkája a Mercedes. Különösen a G-osztályért rajong, amelyet az egyik legidőtállóbb autónak tart a világon. Ezzel Hovány Márton is egyetértett, aki elmondta, hogy az ügyfelek is éppen az időtállósága miatt kedvelik a Mercedes klasszikus, harminc éve változatlan modelljét. “Sokan nem is gondolnák, milyen rendkívüli képességekkel bír a modell, ami a legkeményebb terepeken is kiválóan teljesít. A legtöbb terepjárót kenterbe veri, sportautókkal is képes felvenni a versenyt, brutálisan erős, és kiemelkedő a gyorsulása” – mondta a cégcsoport alapító-tulajdonosa.

hovány fucsovics márton mercedes g osztály g wagon
Fucsovics Marci és Hovány Márton a teniszező új autójában (Fotó: PR)

Hovány Márton, a Hovány Csoport igazgatója szemléletes párhuzamot vont a Mercedes és a tenisz között. Szerinte ahogy a tenisz a sportok között, úgy a Mercedes az autóvilágban képviseli a legmagasabb kategóriát és színvonalat.

Dobozforma ide vagy oda, a G-Wagon az egyik legnépszerűbb Mercedes modell

A Mercedes G-osztály, amit eredetileg katonai célokkal kezdtek el gyártani, mára igazi státusszimbólummá és luxusautóvá vált. A finom és ívelt vonalaktól teljesen mentes dobozformája ellenére a G-osztály az egyik legnépszerűbb Mercedes a piacon, és egyben a Daimler egyik legrégebb óta folyamatos gyártásban lévő modellje is, egyedül az Unimog előzi meg.

  • Tudtad, hogy a Kardashian-család összes tagjának van legalább egy darab G-Wagonja? Kattints ide a részletekért!

Fucsovics Márton jelenleg a legmagasabban jegyzett magyar teniszező, akiről már a nemzetközi sajtó is csak szuperlatívuszokban beszél. Remek szezonnyitáson van túl, 55.-ként kezdett és jelenleg a világranglista 44. helyén áll, az Australian Openen bejutott a legjobb 32 közé. Bár Marci nem szeret nagy távlatokban gondolkodni, mindig csak a következő meccsen jár az esze, azt azért elmondta, hogy 2021-ben célja, hogy bekerüljön a top 30-ba.

Celebrovatunkból az aktuális cikkeket itt találod:

Forrás, fotó: Hovány Csoport

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •