kovács patrícia ds e-tense márkanagykövet
Fotó: Kovács Patrícia/Facebook

Kovács Patrícia színésznő az elektromos DS 3 Crossback E-TENSE márkanagykövete. Választását egy percre sem bánta meg, hiszen nem csak a környezetet védi az autóval, de életét is újabb mederbe terelte az elektromos jármű. Erről szóló internetes bejegyzése azonban felrobbantotta a közösségi média résztvevőit. Patríciával készült interjúnkat itt találod: Kovács Patrícia elárulja, hogy nőként mit tart fontosnak egy autóban

Egy poszt és más semmi

Kovács Patrícia a napokban posztolt egy rövid írást és egy videót a DS 3 Crossback E-TENSE-ről. A bejegyzésben arról mesélt, hogy mennyire megváltozott az élete, amióta elektromos autóra cserélte korábbi járművét. A színésznő azonban nem csupán elégedett döntésével, de márkanagykövetként fontosnak is tartja, hogy minél több emberrel megismertesse a jövő technológiáját. De kanyarodjunk vissza a poszthoz:

“Ez itt a #reklám helye, amit természetesen ki kell írjak, de sokkal többről van szó, mint egy reklám. Nekem az egész életemet megváltoztatta, hogy lassan egy éve elektromos autós lettem. Sokkal átgondoltabbak a napjaim, be van tervezve, hogy mikor hová megyek, ott hol és mennyit töltöm az autót, amíg egyébként elvégzem a feladataimat. Azt is megtanultam, hogy mindig érdemes kisebb töltéseket is beiktatni. Ha elektromos autós lesz az ember akkor szervezettebb lesz az élete. Nem mondom, hogy könnyű volt elsőre az átállás, de megérte, hiszen költséghatékonyan és a környezetünkre a lehető legjobban vigyázva is közlekedhetünk! Úgyhogy elektromos autózás rulez”

Kovács Patrícia véleménye nem várt eredményt hozott

A csinos színésznőt azonban nem várt módon kommentelők kezdték el támadni. Egyrészt azt firtatták, hogy miért hiszi el azt, amit leírt, mivel az autó drága, a töltése is macerás, és kényelmetlen a fűtés és a légkondicionáló. Akadt azonban olyan is, aki azon háborodott fel, hogy az elhasznált akkumulátorokat hogyan fogják újrahasznosítani. Megint mások pedig azt mondták, hogy elektromos autót soha, akkor már inkább hibridet vezessen a színésznő. Egy felháborodott kommentelő pedig azt ecsetelte, hogy inkább a napenergiát részesítse előnyben Kovács Patrícia, mivel az elektromos autó csak bizonyos embereket gazdagít meg. A poszt alatt azonban voltak olyan vélemények is, amelyek már inkább a sértés kategóriájába tartoztak.

kovács patrícia ds 3 e-tense márkakövet

A cikk a következő oldalon folytatódik!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2