kovács patricia ds e-tense márkakövet

Kovács Patrícia lett a DS 3 CROSSBACK E-TENSE magyarországi nagykövete. A sikeres színésznőnek ez az első elektromos autója, maga is most ismerkedik az elektromos autózással. A DS magyarországi importőre egy Crystal Pearl fényezésű, Alcantara kárpitozású DS 3 CROSSBACK E-TENSE Performance Line-t adott át a művésznőnek – egyedi megjelenése tökéletesen illik Patrícia stílusához.

Új fejezet Kovács Patrícia életében

„Sokféle autót vezettem már, de elektromosat még sosem. Ezzel az autóval egy új fejezet nyílik meg az életemben. Egy elektromos autó sokkal nagyobb tudatosságot, sokkal több tervezést igényel, de kész vagyok megfelelni a kihívásnak. Az életemet igyekszem tudatosan élni és fontos számomra, hogy minél kevésbé szennyezzem a környezetet” – mondta el Kovács Patrícia. A művésznő amellett, hogy rajong a szép tárgyakért, legalább ennyire fontosnak tartja, hogy autója nap mint nap kiszolgálja az ő és 7 éves kislánya igényeit. „Nekünk az autó egy családtag, az életünk része” – tette hozzá.

kovács patrícia ds e-tense márkanagykövet

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhatunk Kovács Patrícia színésznővel, akinek hihetetlenül jól áll a DS stílusvilága” – mondta el az átadáskor Kanalas Gergely, a DS márkaigazgatója.

kovács patrícia ds e-tense márkakövet

A stílusos elektromos autózást képviselő DS 3 CROSSBACK E-TENSE az első elektromos prémium városi SUV a piacon. Az 50 KWh-s akkumulátor akár 320 km-es (WLTP) hatótávot biztosít. Az autó DC töltőről 100 kW-tal is tölthető, így akár 30 perc alatt elérhető a 80%-os töltöttségi szint. A DS Automobiles minden modellje kínál elektromos, vagy plug-in hibrid változatot, 2025-től a márka kizárólag elektromos és hibrid modelleket fog forgalmazni.