Baukó Éva, a Való Világ botrányhősnője 37 évesen megvette élete első autóját

Baukó Éva nevét az ország a Való Világ reality műsornak köszönhetően ismerte meg. Ám a nagyszájú, botrányairól híres szőkeség arról eddig nem mesélt, miért nem vezet saját autót. Most azonban erről is lerántotta leplet.

Baukó Éva megvette élete első autóját

A 37 éves Baukó Éva örömmel tudatta követőivel, hogy új korszak kezdődik az életében. Hosszú idő után végre megvásárolta saját autóját. Éva azt is elárulta, hogy nem anyagi gondok miatt sikerült csak most szert tennie első járművére. A kései döntés mögött egészen más dolgok állnak, ám ezt eddig senkinek nem mesélte el. A csinos botrányhősnő 18 évesen elkezdte a jogosítvány megszerzését, de még abban az évben félbe is hagyta. Mégpedig azért, mert autóbalesetet szenvedett, és az így kialakult szorongás miatt abbahagyta a tanfolyamot. Ha félsz a vezetéstől, tippjeinkkel legyőzheted azt: Félsz a vezetéstől? 5+1 tippünk segít, hogy legyőzd a félelmedet!

Később pánikbetegség alakult ki Évánál, amely szintén nem kedvez a jogsi megszerzésének. Állapota azonban idővel javult, és másfél évvel ezelőtt átvehette vezetői engedélyét. Posztjában emellett azt is elárulta, hogy első, saját autója egy Toyota Yaris lett. Ismerd meg Szilvit, aki szintén egy Yarist vezet: Miért dönt valaki Audi A3-as után Toyota Yaris mellett? Íme, Szilvi sztorija!

18 évesen kezdtem el Kreszre járni. Sajnos akkoriban a gimis osztálykiránduláson a buszunk összeütközött egy…

Közzétette: Baukó Éva – 2021. május 16., vasárnap

Baukó Éva bejegyzésében elismerte, hogy még nincs elég vezetési rutinja, de már most élvezi a vezetés nyújtotta szabadságot. Tisztában van azzal, hogy van még mit tanulnia, ugyanakkor igyekszik körültekintően haladni az utakon. A hölgyet ismerve pedig biztosak vagyunk abban, hogy nem hagyja magát megalázni majd az utakon, és nem ül fel a kötekedő vezetőknek sem.

További sztárhíreket is olvasnál? Kattints bátran korábbi cikkeinkre: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •