anyaság
Az anyasággal sok nő élete teljesedik ki (fotó: pixabay/bgmfotografia)

Egy közös reklámfilm forgatása során talált egymásra három édesanya: Aryee Claudia Dedei, vagyis Tücsi, Debreczeni Dóri és Kovács-Nyári Dia. Az ifjú anyukák számára nem volt idegen a kamera, a szünetekben pedig igazi sorstársakra leltek egymásban. A három sztármami őszintén beszélt az anyaság és szülővé válás nem éppen könnyű folyamatáról.

A szülővé válás egy tanulási folyamat

A forgatás szüneteiben a három édesanya saját életéről, az anyaság pozitív oldaláról, és az ezzel járó nehézségekről beszélgetett. Kovács-Nyári Dia például elmesélte, mennyire nehéz volt az elején megszoknia, hogy már nem ők terveznek, hanem kisfiuk, Zéti diktálja a tempót. “Egy anyuka fejben egy kicsit mindig otthon is van, de jó érzés ismét forgatni – árulja el Dia. – A férjemmel mindketten egykék vagyunk, és emellett elég erős személyiségek. Nem tagadjuk, ez nehézségeket jelentett a kapcsolatunk elején. Időbe került, mire átalakítottuk az életritmusunkat, de úgy érzem, hogy mostanra teljesen összekovácsolódtunk. Tanulási folyamat ez is, ahogyan alapvetően a szülővé válás.” A színésznő mesélt arról is, hogy egyelőre nem tudja gyermekét mennyire fogja érdekelni a színészet, de már most látszik, hogy nagyon szeret instruálni és édesanyjával közösen bohóckodni.

A gyerek és az aggodalom együtt jár

Tücsi szintén élvezi az anyaság minden egyes percét, de már most kezd aggódni, mi lesz, amikor a lánya elkezd kamaszodni. “Előre félek, hogy mi lesz, ha a kislányom, Nara is elkezd közösségbe járni és reggel egyszerre kell időre elindulnunk valahova. Nagyon fiatal korom óta vártam az anyaságra és hihetetlenül élvezem minden percét. Narának igazán pozitív személyisége van, könnyű vele az élet. Azt viszont be kell látnom, hogy amióta gyermekem van, sokkal többet aggódom. Ez együtt jár az anyasággal.” Tücsi szerint az anyai lét kihívásokkal tűzdelt és meglepetésekkel teli. Ám az élet is ilyen, hiszen soha nem lehet tudni, mit sodor a lábunk elé.

A feltétlen szeretet kell megtanítani

Debreczeni Dóra edző, terepfutó szerint az ember akkor válik igazán felnőtté, amikor saját maga is szülővé válik. “Talpraesett lány vagyok, de akkor váltam igazán felnőtté, amikor megszületett a fiunk. Rengeteg döntést kellett meghozni, sokszor olyanokat, amelyek nagy felelősséggel jártak. Főleg, hogy a gyermekünk hallássérült. A színtiszta feltétel nélküli szeretetet azonban rajta keresztül ismertem meg” – mesélte a forgatási szünetben Dóra.

Sztáranyuka
Debreczeni Dóri az anyaságban teljesedett ki

A három sztáranyuka számára mindenképpen az anyaság a legszebb dolog a világon, és ezt semmi pénzért nem cserélnék el. A reklám forgatásának werkfilmjét itt nézheted meg:

További sztárhíreinket itt találod:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •