mihalik enikő instagram
(Fotó: Mihalik Enikő/Instagram)

Mihalik Enikő Instagram-oldalán jelentette be a nagy hírt, hogy átment a vizsgán, és megvan a jogsija! Gratulálunk!

A várandós modell 33 évesen döntött úgy, hogy megszerzi a jogosítványt, erről először egy tavaly októberi posztja árulkodott. Követőivel most pedig egy újabb bejegyzésben osztotta meg a jó hírt, miszerint sikeres vizsgát tett, így végre már ő is vezethet. “Alig várom, hogy becsüccsenhessek a volán mögé, és körültekintően, az irányjelző megfelelő használatával, biztonságosan, balesetmentesen én is 50-nel száguldozhassak lakott területen belül, persze, ha a tábla mást nem indikál” – írta Mihalik Enikő, aki posztjában külön megköszönte a támogatást a BMW Magyarországnak is, akik saját Instagram-oldalukon gratuláltak is a modell sikereihez.

 

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Enikő nem csak babát vár, de pár hete az is kiderült, hogy titokban férjhez ment Korányi Dávidhoz. A magyar modell YouTube-csatornájára feltöltött videójából az is kiderült, hogy kislányt hord a szíve alatt. Enikő és férje korábban pedig azt is elárulták, hogy második gyermeküket legszívesebben örökbe fogadnák. Enikő egyébként várandósan is szuper formában van, erről ad tanúbizonyságot, hogy pár hete meztelenül pózolt háza kertjében.

Mihalik Enikőhöz hasonlóan pár hete Palvin Barbi is Instagram-oldalán jelentette be a nagy hírt, miszerint 27 évesen megszerezte a jogsit. Barbi nem is tétlenkedett, máris a világ egyik legmenőbb autóját szerezte be magának. Ha kíváncsi vagy, milyen autóval furikázik a népszerű magyar modell Kaliforniában kattints ide.

Ha érdekel, milyen autókkal járnak a legnagyobb hazai és külföldi sztárok, kattints az alábbi címek valamelyikére vagy erre a linkre:

Forrás: Mihalik Enikő/Instagram

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •