Opel Astra
Íme az első fotók az új Opel Astra modellről

Végre bemutatkozott az új Opel Astra, ami igazi újdonság, hiszen ez lesz a német márka első olyan kompakt autója, amelyik elektromos változatban is elérhető lesz. Mutatjuk a fotókat, és elárulunk néhány dolgot, amit már tudni lehet az új modellről.

Hamarosan érkezik a legendás Opel Astra

Az oly régóta várt új Opel Astra tökéletesen továbbörökíti a márka határozott és tiszta formanyelvét. Michael Lohscheller szerint az új modell új fejezetet nyit a kompakt modellek 30 éves történetében. Továbbá remélik, hogy az Astra egyre inkább sikeresebb lesz, és a sok újdonságnak köszönhetően még több ügyfél fedezi fel majd a márkában rejlő vonzerőt. Ha kíváncsi vagy, melyik legendás Opel típus vér vissza szintén elektromos formában, olvasd el ezt: Elektromos autóként tér vissza a legendás Opel Manta

Dinamikus, innovatív belsőtér

Az új Opel Astra elején a központi külső design elem az Opel Vizor továbbfejlesztett változata. A Vizor teljes szélességében húzódik az autó orrán, egységes formai megoldásba integrálva az elképesztőbbnél elképesztőbb technológiákat. Ilyen többek között az ultravékony IntelliLux LED® fényszóró, amellyel a környezetbarát autó ismét élvonalbeli innovációt hoz a kompakt piaci szegmensbe. Ugyanez az új formanyelv érvényesül az autó egész belső terében. A következő generációs, teljesen üvegezett felületekkel rendelkező Pure Panel digitális műszerfalon két nagyképernyős kijelző foglal helyet. Ezeken minden szükséges információt megkaphat a vezető, ha pedig nem látja szükségét, könnyedén el is rejtheti. Fontos azért megjegyezni, hogy ugyan minimálisra csökkennek, de megmaradnak bizonyos „fizikai” kezelőszervek, finoman kidolgozott gombok formájában. A beltér élményét pedig mindinkább fokozza a kormánykerék formája, textúrája és több opcióban is elérhető anyagai.

Opel Astra
Innovatív belső teret rendeztek be a gyártók

Az eddigi információk alapján az új Opel Astra dinamikus ötajtós és sokoldalú Sports Tourer, azaz kombi változatban lesz elérhető. Mindemellett az új Astra tovább gazdagítja az Opel modelljeinek villamosítását. Az új modell gyártása idén kezdődik, a márka központjában, Rüsselsheimben. Bízunk benne, hogy minél hamarabb legördülhet a gyártósorról a legújabb kompakt autó, amit mi is kipróbálhatunk.

Opel Astra
A márkajelzés középen foglal helyet az új Astra esetében is

elektromos opel astra 2021

Opel-tesztjeinket itt találod:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •