Opel Adam és Pilisi Petrta Panna
2015. november 18-a óta tart a szerelem Pilisi Petra Panna és az Opel Adam között

Magyarországon alig látni az utakon Opel Adam modellt, Pilisi Petra Panna influencer, a SodaStream márkakövete azonban egy ilyen, tűzpiros modellel rója az utakat, és mint mondja, sosem válna meg tőle. A 101 lóerős, 1.4-es motorral rendelkező, kézi váltós autó már öt éve az élete része, ez az első autója, amelyről rendkívüli odaadással és lelkesedéssel mesélt nekünk.

Opel Adam, sokaknak még a név is ismeretlen, hogyan találtál rá erre a modellre?

Nagyon sok autót megnéztünk a családommal, amikor az első kocsimat keresgéltük, és mielőtt kiválasztottam volna az én kis piros csodámat. Eleinte azt mondtam, hogy nekem csak fehér autóm lehet. Aztán rátaláltunk a nagybetűs AUTÓRA. Nagyon kevés Opel Adam volt még az országban akkor, mivel teljesen új volt még a szalonokban is. Alapjában véve csak a németországi piacra készültek, ezért limitált számban érkeztek Magyarországra. Egyébként már egyáltalán nem gyártanak ilyen modellt, számomra ezért is különleges a kis Adam.

Mi fogott meg benne?

Elsősorban nagyon tetszett a formája, hiszen elég különleges autó. Belül pedig még csajosabb volt, mivel a tetőkárpitot apró kis ledek teszik még egyedibbé. Illetve belül is folytatódik a piros dizájn. Külön kiemelném a zenei élményt, amit ad az autó. Emiatt szerettem belé teljesen!

adam opel tetőkárpit

Opel kormány
A tűzpirostól a kocsi belsejében sem szabadul a sofőr

Ilyen fontos neked vezetés közben a zene?

Igen! A vezetés és a jó zenei hangzás számomra maga a kikapcsolódás. Amint meglett a jogosítványom, hajnalokig vezettem a városban, aztán már hosszabb távokat is bevállaltam. Az autómat általában munkába járáshoz használom leginkább. Jelenleg egy ékszerüzletben dolgozom eladóként, én kezelem az üzlet social media felületeit. Emellett az Instagramon tartalomgyártóként tevékenykedem.

piros Opel Adam modell
Az Opel már nem gyártja ezt a cuki, kompakt modellt

A következő oldalon kiderül, hogy ha egyszer úgy adódna, milyen modellre cserélné le tűzpiros szerelmét Pilisi Petra Panna.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2