És emellett nagykövet is vagy, mesélj erről!

pilisi petra panna vezetés
“Nagyon tud menni az autó, ha mindketten szeretnénk.”

Így van, a Sodastreamnél. Én kerestem meg őket, mert megelégeltem, hogy folyamatosan műanyag palackokat vásárolunk, ha szénsavas vízre van szükségünk. Megoldást kerestem. Ők pedig nagyon kedvesen reagáltak, kiderült ugyanis, hogy éppen influencereket keresnek, mert szeretnék a közösségi médiában is arra buzdítani az embereket, hogy használjanak kevesebb egyszerhasználatos műanyagot. Úgy gondolom, hogy egy ilyen “cím” elég sok kötelezettséggel jár – az emberek az én véleményem szerint kapnak képet az adott szódagépről, így adott esetben a negatívumokat sem rejtem véka alá, bár, ilyen ennél a cégnél eddig még nem fordult elő.

Ha egyszer majd autót kell váltanod, milyen modell mellett voksolnál?

Nagy álmom egy elektromos autó, amelyekből már elég széles körű a választék és nagyon örülök, hogy egyre több helyen van lehetőség elektromos töltőállomásokon tölteni a kocsikat. A szívemet az Opel Adam rabolta el, de szívesen vezetnék egy Teslát vagy egy kis elektromos BMW-t.

pilisi petra panna
Ha gond van a kocsival, Petra a vőlegényét tárcsázza, aki az Opelnél szervizvezetőként dolgozik

És ha meg lenne az új autó, mi lenne az Opel Adam sorsa?

Ha egyszer lecserélném a kisautómat, akkor sem válnék meg tőle. Csak pihenne otthon, mert sok élmény fűz hozzá, sehol nem hagyott még cserben, és nagyon szeretem.

Fotók: Ignácz Dávid

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2