új opel mokka gs line balaton parton

Nem kis feltűnést keltettünk az utakon az Opel Mokka egyik legújabb modelljével, ami valljuk be, valóban ütősre sikerült. A második generációs Mokkát 2020 végén mutatták be itthon, hozzánk egy 130 lóerős (230 Nm), 1.2 turbó benzinmotoros, 8 fokozatú automata váltós, fehér-fekete-piros színű modell került. Bár csak egy hétvégére sikerült megszereznünk, de igyekeztünk kihasználtni ezt a két napot, és egészen Tihanyig vezettünk vele.

Wow, ezt aztán az autó!

Csak akkor hívtam fel a barátnőmet, amikor már leparkoltam a házuk előtt, így az Opel Mokka ott állt, amikor ő megérkezett. Felcsillant a szeme, amikor meglátta, és csak ennyit mondott: “Wow, ez aztán az autó!”. (Tudtad, hogy a nőknek nagyon fontos az autó dizájnja? És hogy még mi befolyásolja őket a választásban, itt olvashatod el:Hogyan vásárol egy nő autót? Neki sem csak a szín számít!)

új opel mokka gs line
Az ultravékony hátsó LED lámpák fokozzák az autó dinamikus megjelenését

Az Opel formatervezői nem bízták a véletlenre a sikert, és olyat alkottak, ami valóban szemet gyönyörködtető. Az Opel Mokka modern és letisztult vonalvezetése tökéletesen megfelel a legújabb trendeknek. Ugyanakkor az autó dinamikus és sportos formát kapott, amely irányvonal mindig közel áll a szívemhez. (Éppen ezért szerettem az Opel Corsa GS Line-t is: Opel Corsa GS Line: egy vagány és sportos kisautó)

Bár először kicsit csalódott voltam, amikor kiderült, hogy nem egy vadító Matcha zöld modellt vihetünk el tesztelni. De aztán gyorsan beleszerettem ebbe a játékos, ugyanakkor vagány fehér-fekete-piros színkombinációba.

új opel mokka gs line benzines
A piros díszítőelemek a felniken is megjelennek

A piros kiegészítők nemcsak az Opel Mokka külsején bukkannak fel, hanem az utastérben is visszaköszön ez az árnyalat, a műszerfalon és az üléseken. Feldobja a fekete belsőt, sportossá, merésszé varázsolja azt. Ez a piros külső-belső kiegészítés a GS Line felszereltség része. Akárcsak például a fekete alukerekek, a fekete tető, a sötétített ablakok, vagy az alu sportpedálok.

Valamennyi Opel Mokka LED fényszórót kap, hátulra pedig ultravékony LED lámpát. Ugyancsak mindegyik hajtáslánchoz (benzines, dízel, elektormos) jár a könnyűfém kerék (16, 17, 18 colos méretek), a teljesen digitális műszerfal, a bőrkormány, a klíma és az elektormos kézifék. Ez utóbbival egyre több új autóban találkozom, és azt hiszem, itt az ideje felvennem a kedvenceim listájára.

opel mokka led fényszórók
A LED fényszórók valamennyi felszereltségi szinthez alapból járnak

A következő oldalon beleshetsz az Opel Mokka belsejébe.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3