Porsche 911 modellek különböző színekben
Te melyik színű Porschét választanád? (Fotó: Porsche Newsroom)

Ha már március 15-e van és mindenki nemzeti színekben pompázik, beszéljünk kicsit a színekről! A színpszichológia szerint a színek, amelyek körül vesznek minket, meghatározzák életünk számos aspektusát és befolyással vannak arra, hogyan érezzük magunkat. Magától értetődő, hogy sokaknak az autóválasztásnál is az egyik fő szempont az autó színe. Na, de vajon személyiségünk alapján, melyik az a szín, amit nekünk rendelt a sors? Cikkünkből megtudhatod, hogy a színpszichológia szerint a te domináns személyiségjegyeid alapján, melyik színű autó illik hozzád a legjobban, illetve, hogy mit árul el rólad a kocsid színe.

Fehér: Jó ízlés és elegancia

fiat 500 dolcevita kabrió gelato fehér színben
Fiat 500 Dolcevita

A klasszikus fehér a kifinomult stílus és modernitás, a letisztultság egyik univerzális színe. Emellett a fehér köztudottan a becsületesség és a tisztaság színe. Jó ízlésre és eleganciára utal, tulajdonosa az élet minden területén a tökéletességre törekszik. Az, aki ezt a színt választja, az általában őszinte, elegáns, maximalista, modern, minimalista.

A kis Fiat Dolcevitáról készült tesztünket itt olvashatod el: Fiat 500 Dolcevita kabrió: az autó, amiben egész évben nyár van

Fekete: Méltóságteljes kisugárzás

porsche taycan világrekord
Porsche Taycan

A szín, amivel nem lehet mellényúlni? A fekete, a fehér mellett a másik klasszikus szín. A fekete autó éppen úgy, mint egy kis fekete estélyi időtlen. Ha fekete autód van, méltóságteljes a kisugárzásod, és ezt mindenféle feltűnés nélkül éred el. A színpszichológia szerint a fekete autótulajdonosot ezek jellemzik: szereti a luxust, kifinomultság, komplikált személyiség, vezéregyéniség, magabiztos, feltűnő.

Ha a Porsche Taycanról olvasnál még, akkor az alábbi cikkeket ajánljuk:

Hogy még mi mindent árulhat el vezetőjéről az autó színe, azt a következő oldalon megtudhatod.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3
4