szikla dwayne johnson
(Fotó: @therock/Instagram)

A 196 cm magas és 118 kilós színész legújabb filmjének forgatásán találkozott először a Porsche Taycan modellel, amely azonnal levette a lábáról. A stuttgarti cég első elektromos autója azonban nem várt nehézségetek állított mind a színész, mind pedig a stáb tagjai elé, ami miatt végül át kellett írni a hamarosan a Netflixre érkező Red Notice című film néhány jelenetét is. Egy biztos, mostmár értjük, hogy miért preferálja Dwayne Johnson a hatalmas Ford Raptor pick-upokat.

“Na, vajon ki túl nagy nagy, hogy beférjen egy újabb menő sportautóba, és emiatt át kell írni egy teljes akciójelenetet?”

Dwayne Johnson az alábbi vicces Instagram-posztban osztotta meg a Porsche Taycannal történteket. Ebből kiderült, hogy Rawson Thurber író-rendező egy eszméletlen autós üldözést álmodott meg. Ezt jó néhány hónap előkészület előzte meg, először be kellett szerezni egy Porsche Taycant, amit aztán nem kevés pénzért Amerikába kellett szállítani. Amikor végre eljött az idő, hogy felvegyék az adott jelenetet, kiderült, hogy Johnson egyszerűen nem fér be az autóba. “Próbáltam bepasszírozni magam, de olyan volt, mintha egy hatalmas pillecukrot akarnál egy kulcslyukon áttolni. Végül kb. 15 másodperc kínos csend után az egész stáb hatalmas nevetésben tört ki” – emlékezett vissza a színész. Szerencsére végül egy kreatív megoldással sikerült megmenteni a jelenetet, és kis változtatással ugyan, de meglett a felvétel. Kíváncsian várjuk a végeredményt, addig is ha érdekel, hogyan hasít a Porsche Taycan a német autópályán, olvasd el ezt a cikkünket.

 

Korábban is megtörtént már

Nem ez volt az első alkalom, hogy az autóipar cserben hagyta a Szikla néven ismertté vált egykori pankrátort. Öt évvel ezelőtt a Nagypályások című sorozatának forgatása alkalmával egy Ferrari bizonyult túl kicsinek a színész méreteihez. Akkor Johnson így jellemezte az esetet: “Kevesebb, mint 25 darab készült összesen ebből a matt fehér, 950 lóerős csodából, amelynek darabját 3-5 millió dollárért árulják. Többek között ez a legnagyobb előnye a munkámnak. Hogy ilyen és hasonló autócsodákat próbálhatok ki, mint ez a Ferrari, amely a világ egyik autómérnöki remekműve. És, hogy mi a hátulütője? Papa sajnos nem fért bele.”

"She was a fast machine, she kept her motor clean – she was the best damn woman that I ever seen…" 950 horsepower….

Közzétette: Dwayne The Rock Johnson – 2015. november 22., vasárnap

Ha érdekelnek, milyen autók lapulnak meg a legnagyobb hazai és világsztárok garázsaiban, nézz körül a Celeb rovatunkban. Készítettünk már összefoglalót többek között Kylie Jenner, Cardi B, Lady Gaga és Cristiano Ronaldo elképesztő autógyűjteményéről. Megmutattuk azt is, hogy milyen romantikus ajándékkal lepte meg imádott feleségét az Aquaman sztárja, Jason Momoa. Végül, de nem utolsósorban beszélgettünk Kovács Patríciával, Tolvai Renivel és Peller Mariannal is, akik elárulták nekünk, hogy nőként mit tartanak fontosnak egy autóban.

Forrás: @therock/Instagram

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •