Jason Momoa már eddig is az egyik legszimpatikusabb hollywoodi sztár volt, most azonban akár már az év férje díjra is jó eséllyel pályázhatna. Aquaman megtestesítője ugyanis titokban felújíttatta imádott felesége Ford Mustangját. A hónapokig tartó munkálatokról szerencsére egy dokumentumfilm is készült, amely alapján láthatjuk, hogy Momoa szívét-lelkét beleadta annak érdekében, hogy a feleségének szánt meglepetés a lehető legnagyobbat szóljon.

Az 1965-ös Ford Mustang szerelem volt első látásra

A “Feleségem első Mustangja” című filmben megismerhetjük az ikonikus amerikai autó történetét, amit Momoa felesége, Lisa Bonet még 17 éves korában első autójaként vásárolt. A szebb napokat is látott 1965-ös Ford Mustang felkutatása és teljes felújítása, Momoa állítása szerint 14 év munkájának a gyümölcse. Habár az nem teljesen egyértelmű, hogy a sztár miként talált rá a rég eladott autóra, mindenesetre le a kalappal, hogy még akkor sem adta fel tervét, amikor meglátta, milyen állapotban van a darab.

“Tudom, hogy az emlékeket nem tudjuk újraélni, de én azért megpróbálom újraépíteni azokat.”

A felújított autó ráadásul egy abból a háromból, amit ebből a konkrét modellből gyártottak. Lisa Bonet láthatóan meghatódott és majdnem sírva fakadt, amikor meglátta eredeti pompájában tündöklő Fordját. Az átadást követően a páros természetesen rögtön el is vitte az autót egy körre.

Jason Momoa és Lisa Bonnet: a hollywoodi love story

Jason Momoa és Lisa Bonet szerelme már-már legendásnak mondható. Momoa, saját elmondása szerint nyoléves korában az amerikai The Crosby Show egy epizódjában pillantotta meg először az akkor 19 éves Bonet-et. Momoa ekkor elhatározta és édesanyjának megígérte, hogy egyszer feleségül veszi a gyönyörű színésznőt. A nagy szerelem azonban váratott magára, Bonet 1987-ben ugyanis feleségül ment a rocker Lenny Kravitzhez, akivel közös gyerekük is született. Azonban Momoa nem adta fel, kivárt. Egészen 2005-ig, amikor is úgy alakult, hogy egy közös barát végre valahára bemutatta egymásnak a két színészt. A többi, ahogy mondani szokták, már történelem. Momoa és Bonet már több, mint 15 éve alkotnak egy párt, végül 2017-ben hivatalosan is összeházasodtak. Kapcsolatukból két gyerek született: 2007-ben egy kislány, 2008-ban pedig egy kisfiú.

Ha szereted az amerikai autókat, azon belül is a Ford Mustangokat, érdemes elolvasnod ezt a cikkünket, amiben bemutattuk az elmúlt 60 év legjobb modelljeit. A legendás izomautó egyébként már elektromos meghajtással is elérhető, ez a Ford Mustang Mach-E. Ha pedig további autós celebsztorikat olvasnál, a Drive Me Baby-n számos ilyet találsz, például Cristiano Ronaldoról, Kylie Jennerről, Jeffree Starról vagy éppen Paris Hiltonról.

Forrás: Jason Momoa/YouTube

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •