Cristiano Ronaldo igazán kitett magáért anyák napja alkalmából

A Juventus portugál focistája a kijárási korlátozások miatt közösségi oldalon köszöntötte édesanyját és legkisebb lányának anyját, jelenlegi barátnőjét, Georgina Rodriguezt is. Viszont Cristiano Ronaldo édesanyja, Maria Dolores a szokásos anyák napi köszöntés és virágcsokor mellé egy vadonatúj Mercedes GLC Coupe-t is kapott. A büszke anyuka saját hivatalos Instagram oldalán köszönte meg és mutatta meg fia ajándékát.

cristiano ronaldó édesanyja mercedes glc coupe
(Fotó: Instagram/doloresaveiroofficial)

A világ második legjobban kereső focistája

A sztárfocista igazán gáláns ajándéka nagyjából 100 ezer euróba, azaz kb. 35 millió forintba került. Persze a világ második legjobban kereső futballistájának mindez meg se kottyan, tekintve, hogy 2019-ben megközelítőleg 108 millió dolláros bevétele volt.

Cristiano Ronaldo édesanyja egyébként meglehetősen nehéz időszakon van túl, ugyanis március elején sztrókkal szállították kórházba. A 65 éves anyukánál ráadásul tavaly februárban mellrákot diagnosztizáltak. 13 évvel ezelőtt is távolítottak el daganatot a testéből, ám 2007 nyarán sikeresen legyőzte a betegséget. A mostani képek alapján a mama úgy néz ki, hogy most már jobb egészségnek örvend.

mercedes benz glc coupe
Cristiano Ronaldo anyák napi ajándéka (Fotó: Mercedes)

Azt már eddig is tudtuk, hogy a sztárfocista igazi autórajongó. Legutóbbi autóját azonban ő is ajándékba kapta, méghozzá barátnőjétől, aki születésnapja alkalmából egy Brabus G V12 900-zal lepte meg. Ronaldo különösen imádja a sportkocsikat, többek között van két Bugattija, két Lamborghini Aventadora, egy Rolls Royce Cullinanja, egy Chevy Camaro SS-je, egy Ferrari F12-ese és egy McLaren Sennája.

Persze nem Ronaldo az egyetlen sztár, aki nem veti meg a luxusautókat. A reality-sztár Kylie Jenner bár még csak 22 éves, már most figyelemre méltó autógyűjteménnyel rendelkezik. Egy másik cikkünkben pedig megtudhatjátok, melyik az a népszerű YouTuber és beautyguru, aki teljes autókollekcióját rózsaszínre festeti.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •