Lego buszmegálló
(forrás: Facebook.com/MKKP BP XII. kerület)

Ha másért nem is, de egy kis jókedvért megéri ellátogatni a Kútvölgyi út egyik buszmegálló várakozójába. Persze, csak ha te is látni akarod a kuriózumnak számító Lego építményt.

Lenyűgöző Lego buszmegálló

Ha te is igazi Lego rajongó vagy, akkor semmiképpen se hagyd ki Budapest XII. kerületében a 155-ös és 156-os busz Kútvölgyi lejtő, Traumatológia buszmegálló látványát. Akár egyedül, akár gyerekkel, vagy éppen baráti társasággal érkezel, mindenképpen jókedvben lesz részed. Ha pedig nem érted  miért lehet egy buszmegálló ennyire érdekes, akkor eláruljuk: egy Lego megállóban várakozhatsz.

Lego buszmegálló
(forrás: Facebook.com/MKKP BP XII. kerület)

A társadalmi összefogással, és önkéntesek együttes munkájával megvalósult projekt nem csupán a gyógyulás előtt álló betegek családtagjait örvendezteti meg, hanem igazán pozitív színfoltot hoz minden arra felé járó életébe. A színes kis Lego darabkák egyszerre elevenítik fel a boldog és önfeledt gyermekkort, valamint formálják át a szürke hétköznapokat gondtalanabbá. Ha kíváncsi vagy milyen lenyűgöző képeket készít egy magyar fotós Lego és makett bábukkal, olvasd el korábbi cikkünket: Élethű autófotókat készít makettekből a magyar fotós. Mutatjuk a lenyűgöző alkotásokat!

Lego buszmegálló
(forrás: Facebook.com/MKKP BP XII. kerület)

A helyi látványosság, az önkéntes festés már a hétvégén is rengeteg embert vonzott magához. Volt, aki igazi szelfi helyszínnek titulálta, megint mások inkább a művészi értékeket keresték benne. A Lego buszmegálló reméljük, még sokáig kitart eredeti fényében, és talán eléri célját, hogy vidámabbá váljon egy kicsit a főváros.

További színes híreket olvasnál? Szemezgess korábbi cikkeinkből:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •