szex és new york folytatás hbo
(Fotó: Sarah Jessica Parker/Instagram)

Hatalmas siker lett a Szex és New York folytatása. Bár az És egyszer csak… utolsó részét még csak pár órája adták le, de már mindenki azt firtatja, vajon lesz-e második évad. A főszereplő Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parker egy kedves poszttal emlékezett meg az elmúlt tíz hétr, közben pedig talán azt is elárulta, lesz-e további folytatás. Tipp: Tragikus hirtelenséggel halt meg a Szex és New York sztárja

Véget ért az És egyszer csak… első évada, de jön a második?

A színésznő tegnapi Instagram-posztjában meghatóan beszélt a sorozat záró részéről, a szavait pedig néhány, a kulisszák mögötti forgatási fotóval is illusztrálta. Sarah Jessica Parker – talán akaratán kívül – azt is elárulta, hogy lesz-e folytatása a Szex és New York folytatásának.

„Több százan vettek részt az És egyszer csak… első évadának megalkotásában. Emelem a poharam az összes kollégára, akik tehetségükkel és idejükkel hozzájárultak a sorozat elkészítéséhez. És persze a közönségünkre, akik tárt karokkal fogadtak, velünk töltötték idejüket. Ti vagytok, akikért minden reggel felkeltünk, és munkába mentünk azért, hogy a lehető legjobbat nyújthassuk. Köszönjük a szívünk legmélyéről. Az első évad utolsó epizódja már elérhető az HBO Maxon.”

„Egészségetekre, votre santé, valamint rengeteg szeretet és hála. Amíg újra nem találkozunk. X, SJ” – fejezte be posztját a színésznő, aki többször is első évadként utalt az új sorozat részeire, ez pedig nem lehet véletlen.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •